Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muğla Datça'dan merhabalar

Adı
kerim ay

Muğla'nın balı,bademi,zeytinyağıyla ünlü,akdenizin güneşine egenin havasına sahip,bozulmamış doğasıyla,zengin florasıyla,bol oksijenli havasıyla ve tertemiz deniziyle,yıpranmış dünyamızın en yaşanabilir yerlerinden biri olan Datça yarımadasından selamlar(reklamını biraz fazla yaptım galiba:D)tabi her güzelin bir kusuru vardır elbet bizim Datça'nın da kusuru kayda değer av vermemesi.biz kıyı balıkçıları açısından kısır bir yer.nedeni de her yere gerilen ağlar maalesef.yinede umarım keyifli paylaşımlarda bulanabilirim.rastgele...

murat48

Aktif Üye
Adı
murat
Hamşehrim hoşgeldiniz.
İskeleden mi ? Eleğ'den mi :)

Mutlu ve bol paylaşımlı forumlar dilerim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Kerim

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Hoşgeldiniz aramıza.2 sene önce orada tatildeydim bir tekne bulamadım balığa çıkabilicek.Balık açıkta orada.Biz tekne turunu çıkarken amcam ahtapot çekiyordu:))

Adı
kerim ay
Aramıza hoş geldiniz.
teşekkür ederim hoşbulduk

Hamşehrim hoşgeldiniz.
İskeleden mi ? Eleğ'den mi :)
Mutlu ve bol paylaşımlı forumlar dilerim.
teşekkürler,bilmukabele çok teşekkür ederim hoşbulduk, iskeleden :)

Hoş geldin Kerim
teşekkür ederim,hoşbulduk

hoşbulduk,sağolun

Hoşgeldiniz aramıza.2 sene önce orada tatildeydim bir tekne bulamadım balığa çıkabilicek.Balık açıkta orada.Biz tekne turunu çıkarken amcam ahtapot çekiyordu:))
teşekkür ederim hoşbulduk.kıyı balıkçıları için tekne turu yok burada maalesef.pek fazlada kıyı balıkçısı yok aslında.balık açıkta sanırım dediğiniz gibi.ahtapotda azaldı eskisi kadar yok:(