Muğla'dan Selamlar

İzmirde yaşıyorum ancak izin aldıkça memleketteyim ve amatör balık avlamaya çalışıyorum. Umarım faydalı bilgileri edinirim.

Merhaba degerli forum üyeleri, benim adim Kemal. 32 yasindayim.
Aslen Izmirde yasamaktayim fakat Covid süresince kendimizi (2 oglum ve esim ile ) Datcada biraz olsun kalabaliktan soyutladik. Home-office calisitigim icin nerede yasadigimin da pek önemi olmamasi tabii ki bu hususta büyük sansim oldu.
Balikcilik aslinda cocuklugumda baslayan bir sevda. (12-13 yasinda koca denizde zargana topunu direk zargananin üstüne atarak havaya ziplatmisligim vardir. Hala en büyük basarim olarak 1. sirada yer alir.)
Hayat kosusturmasi icinde uzunca bir süre ikinci plana atildi balikcilik. 2018 Eylül ayinda Spin ile tekrar balik pesine düstüm. O zamandan beri haftada en az 1 kere ( 3-4 kere oldugu da cok oldu) kafami is stresinden arindirmak icin attim cektim, atttim cektim...

Balik tutmayi kafa dagitmanin anahtari olarak gördügümden, eve illaki balik ile dönme gayem yok. Haliyle limitlere cok dikkat ederim ( özellikle Lambuka da limitin 1 adet olmasi mantikli gelmesede )

Benden bu kadar

Hepinize selamlar,
Kemal

Hoş geldin Kemal. Balığa gitmeyi balık tutmaktan daha çok seviyorsan geçmiş olsun, zehir uzun süredir damarlarındadır demektir. Bol trofeli, vicdani limit üstü avlar dilerim.

Hoşgeldin abi Datça'da kalabalıktan kurtulabildinmi bu sene hariç 10 yıla yakındır datçadaydım her yıl en az 3-4 ay bu sene muazzam kalabalık demişti komşularımız güzel avların olsun 🙂

Back