Muhabbet Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mustafa kardeşim üst üste geldi ama bana da az önce haber geldi. Medipol hastanesinde Doç. Dr. Fahrettin YILMAZ' a yarın sabah 09.45 te muayene oluyorum. SGK anlaşmaları da varmış. Gelmek istersen sabah buluşalım 🙂
Burda özel bir durumum var bir müşterim var o da doktor ve aynı zamanda tıbbı cihazlar satan bir yerin sahibi hastahanede çok sözü geçiyor gerekli kolaylık ve özel ilgi için devreye giriyor. Bak kaçırma fırsatı. Sabah gel hastanede buluşalım 😀

Yaşar çok teşekkür ederim ilgin için.
Bende bu gün başka bir hastaneye gitmeyi planlıyorum,Dün bu yazışmalar benide hareketlendirdi ve bir arkadaşımla görüşerek yönlendim.

Doktor bir bakalım hemen amaliyat demeyiz belki dedi,20 Günlük ilaç tedavisi ilede başlayabiliriz dedi ancak ciddi anlamda konuşup amaliyat gerekecekce gecikmeyelim diyeceğim sanırım kendisine.

abi avelizma denen bir rahatsızılığım var yani damar yumağı beyinde damarın şişmesi en kısa yolla söylesem arabaların şambrelleri balon yapıyor ya cantın yanından 😀 işte öyle bir durum var 😀

Hay Allah. 🙁
Anevrizma ha..
Bu durumda senin hiç yalnız dolaşmaman gerek sevgili Hızır.
Çözüm neyse umarım en kısa sürede kavuşursun.

Hızır kardeşim sana da acil şifalar.

Mustafa merhaba, sabah doktora göründüm. Tek çare ameliyat dedi. Önümüzdeki hafta kesip biçecekler 🙂
Rahat nefes alacağım için hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum🙂

Mustafa merhaba, sabah doktora göründüm. Tek çare ameliyat dedi. Önümüzdeki hafta kesip biçecekler 🙂
Refakatçi olarak geleyimmi yanına 🙂

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun...
bir an önce şifa bulmanızı dilerim....

bu tür bilgileri paylaşmanız ne güzel,,,birbirinize bilgiler aktarıyorsunuz,,bizler de yararlanıyoruz......

Hay Allah. 🙁
Anevrizma ha..
Bu durumda senin hiç yalnız dolaşmaman gerek sevgili Hızır.
Çözüm neyse umarım en kısa sürede kavuşursun.

şeref abi aksine de hep yanlızım 😀 gece işte 12 saat yanlızım 😀 yine gece avda 8 10 saat yanlızım 😀 ölümden korksak doğmayız 😀 türküz biz bize bişe olmaz 😀 bana herşey yakışır 😀
gördüğün gibi gariban tesellim bol 😀
ama gerçek bişey varki ağrı başlayınca sıçratıyor adamı 😀 bide çok unutkanlık yapıyor 😀

sağol abimmm 🙂 seni bi kesip biçsinler 😀 bende bakim 😀 bu korkunun üstüne yorumlarını alırım 😀

sağol abimmm 🙂 seni bi kesip biçsinler 😀 bende bakim 😀 bu korkunun üstüne yorumlarını alırım 😀

Hızır'ım bildiğim kadarı ile anevrizma eğer kanama geçirmediysen ameliyatla tedavi ediliyor. Daha önce konuşmuştuk ama sormayı unuttum herhangi bir girişimin var mı bu konuda? Varsa sana ne söylendi?

abi dünyanın en iyi 3 yerinden birisinde sıra bekliyorum 😀 bakalım ben bir defa bayıldım burda işte iken gerzek doktor şeker koması dedi 😀 allah tan ona inanacak kadar laz değildim de 😀 rize ye geçtim mr çektirdim vaziyet görüldü ambulansla farabiye yolladılar 😀 orda da 1 gün beklettiler yemeyince gönderdiler 😀 istanbula geçtim sağolsun yüreği kocaman bir abim var ustamda sayılır (kendi kabul etmiyor) çok yardımcı oldu getirdi götürdü ama benim küçük yeğenden geldi jest yerimizi bulduk 2 kez ameliyat için yatırdılar narkoza beş kala kalktım acil hasta gelince 😀 kısmet artık sıramızı tekrar bekliyoruz 😀

İnşallah en kısa zamanda bu ameliyatı başarılı bir şekilde geçirip sağlığına kavuşursun kardeş. Biran önce olması çok önemli ama sende biliyorsun..

Back