Muhabbet Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yazdığın tavsiyeyi bir kez daha duymuştum ancak aynı etkiyi yapmıyor,Bende ürküyorum ama bile,bile şimdilik devam ediyorum.

İstiyorumki biri teşvik etsin,Vesile olsun bu bahaneyle bir bakmışsın operasyona hazırım.

Ama kafada karışık işte.

Sevgili Mustafa,
Zaten bağımlılık yapan herşeyin verdiği his onsuz yaşanılamayacağıdır.
Çeşitli burun açıcı terapiler de var. Mesela sıcak su içine okaliptus yağı atıp buharı solumak gibi. Başka şeylerde vardır mutlaka ama madem ki bu kadar zor durumdasın ameliyatını erteleme.
3-5 gün şiş burunla gezip sonrasında rahat edersin

Sevgili Mustafa,
Zaten bağımlılık yapan herşeyin verdiği his onsuz yaşanılamayacağıdır.
Çeşitli burun açıcı terapiler de var. Mesela sıcak su içine okaliptus yağı atıp buharı solumak gibi. Başka şeylerde vardır mutlaka ama madem ki bu kadar zor durumdasın ameliyatını erteleme.
3-5 gün şiş burunla gezip sonrasında rahat edersin

Tanmda bu dediğini düşünüyorum. 🙂
İnşallah kısa sürede...İnşallahh.

Yakın zamanda kız kardeşim ameliyat oldu. Hiç ağrı sızı çekmediğini yani abartılan gibi olmadığını söyledi 10 sonrada herşey normale döndü. Boşuna beklemiş ve korkmuşum dedi. Doktorundan da çok memnundu. Antalya'da oldu ameliyatını o kadar çok övdü ki neredeyse oraya gideceğim 🙂

Mustafa sen dayanıklı ve iradeli birisin. Bu ameliyat seni asla etkilemez. Ben bu aralar yattım yatarım bıçak altına sıkı araştırma yapıyorum sende benle beraber gel pazarlıkta yaparız 🙂 aynı anda olur çıkarız.

Sevgiler.

Yakın zamanda kız kardeşim ameliyat oldu. Hiç ağrı sızı çekmediğini yani abartılan gibi olmadığını söyledi 10 sonrada herşey normale döndü. Boşuna beklemiş ve korkmuşum dedi. Doktorundan da çok memnundu. Antalya'da oldu ameliyatını o kadar çok övdü ki neredeyse oraya gideceğim 🙂

Mustafa sen dayanıklı ve iradeli birisin. Bu ameliyat seni asla etkilemez. Ben bu aralar yattım yatarım bıçak altına sıkı araştırma yapıyorum sende benle beraber gel pazarlıkta yaparız 🙂 aynı anda olur çıkarız.

Sevgiler.

Yaşar'ım güldürdün beni. 🙂

Sanada şimdiden çok geçmiş olsun,Bakın bu yazışmalar bizi nerelere getirdi,Yarın kısmetse bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir hastene var bu yakada (Özel)ama anlaşmalı aynı zamanda SGK ile,Bir konuşayım bakıyım ne sonuç verecek. 🙂
Sağol bu arada. 🙂
Haberleşiriz.

Yaşar'ım güldürdün beni. 🙂

Sanada şimdiden çok geçmiş olsun,Bakın bu yazışmalar bizi nerelere getirdi,Yarın kısmetse bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir hastene var bu yakada (Özel)ama anlaşmalı aynı zamanda SGK ile,Bir konuşayım bakıyım ne sonuç verecek. 🙂
Sağol bu arada. 🙂
Haberleşiriz.

Mustafa kardeşim üst üste geldi ama bana da az önce haber geldi. Medipol hastanesinde Doç. Dr. Fahrettin YILMAZ' a yarın sabah 09.45 te muayene oluyorum. SGK anlaşmaları da varmış. Gelmek istersen sabah buluşalım 🙂
Burda özel bir durumum var bir müşterim var o da doktor ve aynı zamanda tıbbı cihazlar satan bir yerin sahibi hastahanede çok sözü geçiyor gerekli kolaylık ve özel ilgi için devreye giriyor. Bak kaçırma fırsatı. Sabah gel hastanede buluşalım 😀

geçmiş olsun abiler benimde sol delik tıkalı 😀 annemizn hediyesi ama bende ameliyattan korkuyorum 😀 her ne kadar nöroşiyolojide iki ekiple ameliyat sırası bekliyor olsamda burunu çok hafife alıyorum sanırım 😀 burun çok önemli bir organ sahiden rahatsız olan tüm arkadaşlara şifa dilerim 😀

Geçmiş olsun Oktay.

Teşekkür ederimramazan abi. Şuan iyiyim çok şükür.

Geçmiş olsun Oktay. Estetikmi oldun 🙂

Baktımki yaş ilerliyor, aradan onuda çıkarttım. 😀

Çok geçmiş olsun Oktay'ım,
Benimde olmam lazım mutlaka ancak hem fırsat,hem üşenmek gibi durumlardan ötürü erteleyip duruyorum.

Bende sanırım et var,bakalım nasıl olacak da yaptıracağım.

Sen nerede ve ne şartda operasyon yaptırdın?Özeldemi?Özelse SGK bağlantılı indirim ile neye maloldu.

Bunları bir izah ediver. 🙂

Mustafa abi selam,

Daha önce 2 kez muayene oldum, her seferinde ameliyat dendi ve gün verildi. Bende tam senin dediğin gibi ihmalkarlık yüzünden ertelemek durumunda kalmıştım. Fakat artık öylebir duruma geldiki sıkıntılarım, Sabahları ağız kuruması, koku, nefes problemi, biliyosun ki ben sigarada kullanıyorum. Şart olmuştu, ve gözü kararttım.

SGK lı güvencesiyle bu ameliyat olunabiliyor, bende öyle oldum, fakat benim doktorum biraz uyanık çıktı🙂, muayene sırasında estetiklik durumun var onuda aradan çıkartalm istersen diye teklifte bulunarak, ekstra 900 tl ücret istedi benden. Bende olmuşken tam olsun diyip estetik ameliyatta oldum. Eskiye nazaran daha yakışıklıyım şuan🙂

14 mart ta ameliyata girdim 2,5 saat sürdü ameliyatım, ertesi gün tamponları çıkarttılar, azda olsa nefes almaya basladım. Agrı sızı abartılacak kadar değil, en azından bu zamana kadar ertelediğime üzüldüm. korkulacak veya işimizi etkileyecek bir durum sözkonusu değil. Bu gün itibariylede alçılarım çıkarıldı. Ve normal nefes almaya basladım. Yeniden doğmuş gibi hissediyor kendini insan 🙂 En kısa zamanda olmanı tavsiye ederim.

Bu arada o kullanmış olduğun Otrivine burun sprey'ni bende uzun süre kullandım, yan etkilerinin, kalp çarpıntısı ve bir süre sonra koku alamama gibi durumlara yol açtığını muayeneye ilk gittiğimde doktorum söylemişti. Kullanma abi o spreyi.

Geçmiş olsun Oktay, aynı dertten bende müzdaribim, daha önce 2 kez deviasyon ameliyatı olmama rağmen burnumdaki nefes alamama problemi gittikçe büyüdü. Bu problem gittikçe beni rahatsız etmeye başladı bende sene başından beri doktor araştırıp durdum en sonunda doğru doktoru bulduk, 2 haftadır muayeneydi tomografiydi koşuşturup duruyorum, ameliyat olacağım kesin. Nisan ayı başında kardeşimin nikahı olacağı için ameliyatı nikahtan sonrasına erteledik, anlayacağın sıkıntılı günler beni bekliyor 🙁

Mustafa abi eğer burnundaki problem seni çok rahatsız etmiyorsa sana tavsiyem kesinlikle bıçak vurdurma, daha sonra problemlerin tekrarlıyor tecrübeyle sabittir 😀😀

Gökhan abi merhaba,

Sandığın kadar sıkıntı çekmiyeceksin emin ol, tekneloji ilerledi ve o bahsedilen şekilde ağrı sızı, metrelerce buruna tıkanan tampon bezler yok artık, silikonlarla çözüyorlar işi, göz altı morluğu ve bir miktar yüzün şişecek. Fakat dediğim gibi ertelemene değecek şeyler değil, şimdiden geçmiş olsun.🙂

Estetik yaptırmadıktan sonra çokda acılı sancılı bir operasyon değil. Hele şimdiki tıp teknolojisiyle. Belki sadece burun etleride aldırılabilir.

Bu konuda çok haklısın isak abi, normalde sadece kemik aldırmak isteseydim 1 - 1,5 saat sürecekti ameliyatım, işin içine estetik girince zaman biraz uzuyor. Kaldı ki mustafa abinin sadece burnunda et var, çok daha kısa yoldan ağrısız sızısız halledilebilecek birşey.

Back