Teşekkür ederimramazan abi. Şuan iyiyim çok şükür.
Geçmiş olsun Oktay. Estetikmi oldun 🙂
Baktımki yaş ilerliyor, aradan onuda çıkarttım.
😀
Çok geçmiş olsun Oktay'ım,
Benimde olmam lazım mutlaka ancak hem fırsat,hem üşenmek gibi durumlardan ötürü erteleyip duruyorum.
Bende sanırım et var,bakalım nasıl olacak da yaptıracağım.
Sen nerede ve ne şartda operasyon yaptırdın?Özeldemi?Özelse SGK bağlantılı indirim ile neye maloldu.
Bunları bir izah ediver. 🙂
Mustafa abi selam,
Daha önce 2 kez muayene oldum, her seferinde ameliyat dendi ve gün verildi. Bende tam senin dediğin gibi ihmalkarlık yüzünden ertelemek durumunda kalmıştım. Fakat artık öylebir duruma geldiki sıkıntılarım, Sabahları ağız kuruması, koku, nefes problemi, biliyosun ki ben sigarada kullanıyorum. Şart olmuştu, ve gözü kararttım.
SGK lı güvencesiyle bu ameliyat olunabiliyor, bende öyle oldum, fakat benim doktorum biraz uyanık çıktı
🙂, muayene sırasında estetiklik durumun var onuda aradan çıkartalm istersen diye teklifte bulunarak, ekstra 900 tl ücret istedi benden. Bende olmuşken tam olsun diyip estetik ameliyatta oldum. Eskiye nazaran daha yakışıklıyım şuan
🙂
14 mart ta ameliyata girdim 2,5 saat sürdü ameliyatım, ertesi gün tamponları çıkarttılar, azda olsa nefes almaya basladım. Agrı sızı abartılacak kadar değil, en azından bu zamana kadar ertelediğime üzüldüm. korkulacak veya işimizi etkileyecek bir durum sözkonusu değil. Bu gün itibariylede alçılarım çıkarıldı. Ve normal nefes almaya basladım. Yeniden doğmuş gibi hissediyor kendini insan
🙂 En kısa zamanda olmanı tavsiye ederim.
Bu arada o kullanmış olduğun Otrivine burun sprey'ni bende uzun süre kullandım, yan etkilerinin, kalp çarpıntısı ve bir süre sonra koku alamama gibi durumlara yol açtığını muayeneye ilk gittiğimde doktorum söylemişti. Kullanma abi o spreyi.