Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mükemmel makinalar

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Parayı verince mükemmel makina bulmak kolay.
Ben spro kullanıyorum. 100 tl oldukça iyi ve tatmin ediyor. 8 tane spro üçünün kafasına farklı misina sarıp bir makinayı bir yıl kullansam ömrü daha uzun olur. Benim şahsi düşüncem. Bunu söylüyorum ama pahalı makinalara bakmadan alma isteği olmadağını söylesem yalan olur. Bir kaç ay sonra belki alırım ama almasam iyi olur çünkü mantıklı olmadığını düşünüyorum.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

saltiga

Üye
Adı
ümit OLGUN
Arkadaslar herkez merasinda uygun makinyi bulsun kullansin ama benim meramda o 100tl lik spronun kafasi kopar keyfimize para vermiyoruz olmuyo denedik gorduk cunku sizde oluyosa tabi kullanin para vermeye gerek yok

saltiga

Üye
Adı
ümit OLGUN
Oda iyi devam edin ozaman

Tofi

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Son düzenleme:

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Merhabalar, POWER AERO FLIEGEN TD TYPE-3 makinemi çaldırdım. Aynısını almazsam yerine ne almamı tavsiye edersiniz. Bütçem 1500 TL ye kadar. Olmazsa olmazlarım ağır bir şeyi zorlanmadan sarayım. Çünkü bileklerim ince ve güçsüz.

PLAT/power aero fliegen td type 3/surf fishing-Fishing Tackle Store-en
geçmiş olsun bence pa fliegen candır gerisi heycandır :D plat tan almanızı önermem hem pahalı hemde 2 hafta önce sipariş vermiştim söylenen tarihte göndermediler paypal dan itiraz açtım aynı gün bana takip no verdi ve jp post tan bakınca kargo verilmiş gözüküyordu bende itirazı geri çektim 4 gün sonra baktımki bana verilen takip no rusya da biryere gitmiş 3 gündür plat a mail atıyorum cevap yazmıyorlar paypal dan 2. kez itiraz açılmadığı için 73 $ çöpe gitmiş oldu kesinlikle önermem platı hem pahalı hem sallamasyon iş yapıyorlar bu makinayı uygun alacağınız siteler mevcut özelden yazabilirim