Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Murmansktan selamlar

Omerakn

Yeni Üye
Adı
ömer akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar ben Ömer yaş 27 işim dolayısı ile rusyada yaşıyorum sıfırdan spin takımı oluşturup bu güzel aileye dahil olmak istiyorum tavsiyelerinizi beklerim( aşırı derecede acemiyim :D )

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin Ömer , nerede avlanacağını ve hedef balıkları yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

Omerakn

Yeni Üye
Adı
ömer akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşbuldum, Avlanacağım bölge körfez göl ve nehir. Hedef balık Levrek bulunduğum bölgede sazan, alabalık ,morina ,kedi balığı mevcut araştırmalarıma göre ortalama 1 ile 2 kg arasında balıklar çıkıyor.Bütçe olarak 3000 lira gibi birşey düşünüyorum.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Levrek dediğin galiba perch dediğimiz balık , bu balıkları tek bir takım yetmez , levrek ve alabalık için hafif takım lazım diğerleri için biraz daha ağır , sazan için ise yemli av yapman lazım.

Omerakn

Yeni Üye
Adı
ömer akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
evet doğru tatlı su levreği peki tek makina 2 kamış yapabilir miyiz? Kamış ve makina için önerdiğiniz bir marka var mı türkiyeden bir tık ucuz burada

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sen seçsen daha iyi olur ,burdaki marka ve modeller orada olmayabillir , sen bir kaç tane seç biz sana öyle yardımcı olalım.

Omerakn

Yeni Üye
Adı
ömer akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin in 270 10-30 modellerini düşünüyorum 2. Kamış sizce nasıl olmalı ve 2 parçalı mı teleskopik kamış mı önerirsiniz

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Alabalık ve levrek için 10-30 gr pek uygun değil genelde 5-10 gr arası atılır bu balıklar için 5-25 gr gibi daha uygun olur ,makina da en fazla 2000 lik olur bu takıma, diğer balıkları da spin ile tutulyor mu orada ona göre boşuna ikinci spin takımı alma.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar ben Ömer yaş 27 işim dolayısı ile rusyada yaşıyorum sıfırdan spin takımı oluşturup bu güzel aileye dahil olmak istiyorum tavsiyelerinizi beklerim( aşırı derecede acemiyim :D )
Hoşgeldiniz, benim arkadaşımda iş için murmanskta yaşıyor Hamza Aras belki iş arkadaşındır :)