Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

nasıl bir olta tutacağı almalıyım?

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar;
Kayalıklarda kullanmak için olta tutacağı arıyorum.Bir türlü bulamadım.Bir balıkçıda gördüm, balık kovasının içine sabitlenmiş bi tutacak vardı.Nasıl bişey yakından göremedim el yapımı mı yoksa öyle bir ürün varmı bilemiyorum.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Kayalıklarda kullanmak için olta tutacağı önerilerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler..

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kayalik alanlarda alt tarafı ayarlanabilen Tripod en temizi hocam :)

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Kamışın sap kısmına şu bisikletçilerde satılan gidon için kullanılan zımbırtılar var onlardan alıp takabilirsin. Kamışları kayalara sıkıştırdığında çizilme sorunu yaşamazsın. Yani ille de sıkıştıracan o kamışı kayalara :D

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamışın sap kısmına şu bisikletçilerde satılan gidon için kullanılan zımbırtılar var onlardan alıp takabilirsin. Kamışları kayalara sıkıştırdığında çizilme sorunu yaşamazsın. Yani ille de sıkıştıracan o kamışı kayalara :D
bende o tarz bişey yapıcam artık en kötü sarıcam altına bezle oyle sıkıştırcam :D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Ben daha önce denedim ucuz yollu tripod lar bu konuda çok yetersiz kalıyor. Bu işi hakkıyla yapacak ekipmanlarda oldukça pahalı. Yani keyfi bilir insanın ama ben para vermem o ekipmanlara zaten spinden başka bir av yapmıyorum bide lrf. Alında yüksek atarlı bir spin kamış ve örgü misina kullanırsan kamışı makineyi kucağına koyup av yapabilirsin. Senede yaptığım 3 - 5 yemli avı öyle yapıyorum ben.