Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

necmi abiyi ziyaret çanakkalede iş veee tabiki balık..))

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karagöz yavrularının geri salınması gerekirdi. Raporlara koymamak gerek şahsi fikrim. Bunlardan biz de haftasonu Çanakkale'de çok avladık hepsini iğneden kurtarıp bıraktık. Oradaki adı "Kakara" imiş. Gerçi çoğu kimse avlıyor ve götürüyor. Geri kalan herşey için tebrikler.

nebi_16_42

Yeni Üye
Adı
nebi öken
hasan arkadaşımın sayesinde görmediğim yerleri gördüm tatmadığım heyecanı tattım diyebilirim bu arada necmi abimede herşey için teşekkür ederim çanakkale gerçekten bir balık cenneti ne çıkıcak belli değil boğzdan umarım tekrar nasip olur ,,,

ismo_16

Yeni Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
AHH HASANIM AHHH NERDE BU BALIKLAR Bİ BANA GÖSTERMEDİN ŞUNLARI :))

ismo_16

Yeni Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
BU ARADA YENİ EKİP ARKADAŞINIDA SELAMLAR NEBİCİM ÖPTÜM GÖZLERİNDEN...

setere

Yeni Üye
Adı
Ünsal Yılmaz
tebrikler hasancım çok güzel bi av geçirmissiniz.

arno_16

Aktif Üye
Adı
hasany
Karagöz yavrularının geri salınması gerekirdi. Raporlara koymamak gerek şahsi fikrim. Bunlardan biz de haftasonu Çanakkale'de çok avladık hepsini iğneden kurtarıp bıraktık. Oradaki adı "Kakara" imiş. Gerçi çoğu kimse avlıyor ve götürüyor. Geri kalan herşey için tebrikler.
teşekkürler....tabiki geri saldığım yavrular oldu bunlar birazdaha iri olduğu için aldım.gerçekten orada alınan yavruları bir görseniz açırsınız orada dediniz gibi bunların daha küçüklerini alıyorlar.herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor.özellikle orada dip oltası ile 20 kişi avlanıyosa bir tek ben stoperli şamandıralı takımla avlanıyorum ve benim aldığım balıklar gerçekten orada o an yakalanan en büyük balıklar.saygılar...

arno_16

Aktif Üye
Adı
hasany
hasan arkadaşımın sayesinde görmediğim yerleri gördüm tatmadığım heyecanı tattım diyebilirim bu arada necmi abimede herşey için teşekkür ederim çanakkale gerçekten bir balık cenneti ne çıkıcak belli değil boğzdan umarım tekrar nasip olur ,,,
en kısa zamanda ararım nebi kardeşim öğrenecemiz çok şey var daha..iiiiiiiiiiiiiüüüüüüüüü