Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

nerde balık var

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Sepet yukaridaki sekildeyse bu sekilde avlanmak serbest mi? Ben de uzun yillar sepet kullandim ama 2-3 sene kadar once yasak oldugunu duydum ve simdi yazligin balkonunda paslaniyor sepet.
Duyumun gerçek olup olmadığını anlamak 1 dakikanızı almaz..Böylece yıllarca çürümeyi hak edip etmediğinide öğrenmiş oluruz.
Ancak sizin resmini verdiğiniz sepet zaten yemlik avdada kullanılmaz.(av amaçlı kullanımı zaten yasak).Çünkü yemlik gamitler 8-10cm olmalıdır ve bu örneğini verdiğiniz sepetten dışarı çıkar.

Link parmağınızın ucunda..:)
https://www.baliksevdam.com/vb/showthread.php?t=16

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Dostlar cumartesı günü balık a gitmeyı düsünüyorum burnumda tütüyor nereye gitsem verimli olur gerçi bu günlerde pek iç acıcı degıl ama durum
Şu ara her yerde Zargana ve İzmarit olur. İsterseniz bu balıklar üzerine yoğunlaşın. Size yakın yerlerde mutlaka bulursunuz bu balıkları.

Murat BİLGE

Daimi Üye
Adı
Murat BİLGE
Geçen hafta her zaman güzel İzmarit'ler aldığım yere gittim,
Güneşin altında tatilde yanmadığım kadar yadım. Tık yoktu...
Anlamıyorum yaa.. Üç gün önce balık vardı diyorlar.. Ben gidiyorum yok.
Bu hafta yine gitmek istiyorum ama sıcaklardan gözüm kesmiyor.
Balık çıkacağını bilsem aslında o eziyetide göze alıcam ama....

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu sıcaklarda en güzeli ya yüzmeye gidin boğaza veya evde oturun. Güneşte yanmanıza değecek balık yok. İstanbulda balıkçılık Eylülde başlar :)