Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nerede yanlış yapıyorum?

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay öncesine kadar çipura diye diye bir hal olmuştum nasıl avlanır vs en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalıştım, başarılı da oldum sayılır. en son 2 hafta önce 6 tane çipura aldım fakat dikkat ettiğim birşey var başka balık gelmiyor,acaba bu yaptığım takımlamı alakalı yoksa merada balık mı yok anlamadım, bunu bilemeyiz ama yaptığım takım çipuraya özel olduğu için sadece çipuramı geliyor düşüncesi var kafamda.yaptığım takım şu
Başka nasıl bir takım yapabilirim, hangi balığı avlamaya çalışmalıyım sizce? bu konuda önerilerinizi bekliyorum.avlandığım yerin resmini de ekleyeyim derin, güzel hafif kayalık kumluk bir yer.beyaz taşların üzerinden atıyorum genelde.sol tarafta iskele var resimde görünmüyor kiloluk kefaller geziyor 1 metre derinliği var kepçe daldırsam alırım ama kefal çakal balık uğraşmak istemiyorum birkaç kez attım yem bakmıyorlar bile yüzmeye devam ediyorlar.

Ekli dosyalar

pelipe35

Aktif Üye
Adı
Ali Ersin Öztürk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu takım sonsuz gezer dedijleri takım şuan izmir körfezde herkes kullanıyor çok başarılı . çupra dip balığı meranızda çupra varsa bu dip takımına kayıtsız kalmaz videoda dendiği gibi madyayı bütün kullanıyırsanız o yemi bütğn yiyebilcek balık çok az yani ya çupradır yada bindebir denk gelirse levrektir oyuzden sürekli çupra yakalarsınız büyük isparozda yakalanabilir ama zaten benim şahsen böyle bir takım kullanmamım sebebi sadece çupra gelsin istememdir ıyuzden biyerde hata yapmıyorsunuz iyi avlarınızın devamını dilerim . bu arada başka balıklar saldırsa yeminizi dağıtsa illallah edersin :) kefal içinde kıbrıs deneyin kesin sonuç alırsınız

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Bence o an için başka balık yoktu yada rast gelmedi.
Mantarlı çinekop takımına , 4 kiloluk levrek geliyorsa, her takıma her balık seyrekte olsa gelir.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu takım sonsuz gezer dedijleri takım şuan izmir körfezde herkes kullanıyor çok başarılı . çupra dip balığı meranızda çupra varsa bu dip takımına kayıtsız kalmaz videoda dendiği gibi madyayı bütün kullanıyırsanız o yemi bütğn yiyebilcek balık çok az yani ya çupradır yada bindebir denk gelirse levrektir oyuzden sürekli çupra yakalarsınız büyük isparozda yakalanabilir ama zaten benim şahsen böyle bir takım kullanmamım sebebi sadece çupra gelsin istememdir ıyuzden biyerde hata yapmıyorsunuz iyi avlarınızın devamını dilerim . bu arada başka balıklar saldırsa yeminizi dağıtsa illallah edersin :) kefal içinde kıbrıs deneyin kesin sonuç alırsınız
Takım çok güzel, iş yapıyor gerçekten ve yapımı çok basit. 1 ay öncesine kadar çipura tutabilmek rüyamdı ama sürekli çipura tutunca da sıkıldım :D çok mücadele eden bir balık değil, ufacık karagözler bile çat çat vuruyor ipe çekerken çipura ise odun gibi geliyor.yine de şükür tabi ki çipura olsun da nankörlük etmeyeyim.ben parça sardalya takıyordum, gündüz olduğunda yine küçük balıklar affetmiyor yem ipiyle sıkı sıkı sarmama rağmen ama gece genelde çok fazla kayıp olmuyor. Kıbrıs'ı bugün deneyeyim bakalım hiç umudum yok ama nasip:)

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bence o an için başka balık yoktu yada rast gelmedi.
Mantarlı çinekop takımına , 4 kiloluk levrek geliyorsa, her takıma her balık seyrekte olsa gelir.
O da güzelmiş:) şimdi ki rüyam levrek tutabilmek bakalım hem yemli hem de at çek yapacağım bugün,aşırı fırtına var gerçi ama yapacak birşey yok :)

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çok mücadele eden bir balık değil, ufacık karagözler bile çat çat vuruyor ipe çekerken çipura ise odun gibi geliyor.
Semih kardeşim sen Çupra olduğuna eminmisin? Çünkü Çupra kafa atmasıyla ünlüdür. Ve Çupra son saniyeye kadar sudan çıkmamak için savaşır:

Son düzenleme:

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Semih kardeşim sen Çupra olduğuna eminmisin? Çünkü Çupra kafa atmasıyla ünlüdür. Ve önündeki Çupra bile sudan çikmamak için savaşır:

Eminim :) ama ne bileyim bana gelenlerde mi bir sorun var bilemedim sen öyle deyince

Ekli dosyalar

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Semih09
2. Resimde soldaki zaten bayağı küçük onda bir şey hissetmezsin. Kaplarda duranların çoğuda galiba Karagöz ve Sargoz, Hanos falanda var galiba. Elini yanına koyduğun çok büyük olmasada hissettirir bir şeyler.
Çupra bir çok balıkçının attığı kafalar ve direnci yüzünden hedef ve hayal balığıdır kilo üstleri tabiki. Sadece onu avlamak için seyahat ettirir, kendini peşinden koşturtur o hayalden öte güzel balık :asik::asik::asik: