Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Neye niyet neye kısmet...

a-fisherman

Aktif Üye
Sevgili Baliksevdam dostlarım bugün 18:30 sularında at-çek için gittiğim Trabzon'un şirin ilçesi Yomra'da başıma ilginç bir olay geldi.Yeni elime ulaşan şekil itibariyle hamsiye benzeyen sahtemle başladığım serüven ne yazık ki bir martının sahteme dalmasıyla ve martının ağız ve ayağının kancaya takılmasıyla son bulmuştur bugünlük..İlginç bir olay . Kancayı martıdan ayırmanın bu kadar zor olabileceğini tahmin bile edemezdim. Şükür ki oradan geçen bir abimizden yardım istemem ve bana yardım etmesi büyük bir lütuf.Tek başıma üstesinden gelemezdim. Umarım hiç bir arkadaşımız böyle bir durumla karşılaşmaz.

Kullandığım sahte en alttaki hamsi benzeridir.

Bu talihsiz olayın fotoğraflamamdaki amaç ise başımıza nelerin gelebileceği ve önlemlerimizi ona göre almayı istememdir.
Hepinize sevgi ve saygılar.

Ekli dosyalar

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçmiş olsun. O bölgede silikon balık da iyi iş yapar.6.5 cm Beyaz ve Fosforlu Raglou almanın ve denemeni tavsiye ederim.

hasandh

Aktif Üye
Adı
Hasan
şu silikon raglouyu resmini atablrmsnz acaba

a-fisherman

Aktif Üye
Slikon roglou ..
Kullanıyorum bu slikonu fakat dalgalı havalarda pek bir verimi yok .Rüzgarda da etkisiz. Yeni sahteler denemekteyim. Sevgi ve saygılar..

Ekli dosyalar

around deep

Aktif Üye
Adı
Mert GEZENOGLU
Bulent Agabey'in boyle aksiyonlari cok :) En son yarasayi hatirliyorum