öncü
Aktif Üye
Herkese selamlar saygılar
19.10.2012 cuma gününde yapmış olduğumuz çinekop avı
Uzun zamandır balığa çıkamamanın sıkıntısı büyüktü ufuk kardeşimle planı proğramı yaptık iş çıkışı soluğu meramızda aldık taze yem sıkıntımızda yoktu elimizde çok taze istavritlerimiz mevcuttu malum çok seçici olabiliyor hedef balık saat 21 00 de boğazdaki meramızdaydık oltalar hazırlandı ilk atışlar yapıldı çayımızı koyalım beklemeye başlıyalım derken çaydan alınan ilk yudumla ilk vuruş geldi hemen bir heyecan bastı tabi ilk balığı ufuk kardeşim aldı güzel bir çinekop livardaki yerini almıştı olta hazırlanıp suya gönderene kadar benim oltama güzel bir vuruş geldi tasmayı atıp başladım çekmeye ikinci balıkta livardaki yerini aldı malum yanlız canı sıkılabilirdi bir arkadaş lazımdı yanına
lüfer haberleride bizi oldukça sevindiriyordu gelirmi gelmezmi diye düşünürken yine bir vuruş benim oltama bu bir sarıkanattı çok sevindim tabi ufuk kardeşimde sarıkanatı görünce gözleri açıldı çok güzel balıklar aldık sonra tekrar beklerken bir eşşek istavriti geldiki one öle çok iri livara koyduk çinekoplar korktu köşeye çekildi
derken artık saat 02 00 olmuştu balık var ama malum yarın işte var gözümüz arkada kala kala evin yolunu tuttuk çok keyifli bir av olmuştu daha iyileri sizlere rast gelsin dostlar.
Kullanınılan malzemeler;
Klasik üç iğneli hırsızlı mantarlı takım
Yem olarak fleto istavrit
19.10.2012 cuma gününde yapmış olduğumuz çinekop avı
Uzun zamandır balığa çıkamamanın sıkıntısı büyüktü ufuk kardeşimle planı proğramı yaptık iş çıkışı soluğu meramızda aldık taze yem sıkıntımızda yoktu elimizde çok taze istavritlerimiz mevcuttu malum çok seçici olabiliyor hedef balık saat 21 00 de boğazdaki meramızdaydık oltalar hazırlandı ilk atışlar yapıldı çayımızı koyalım beklemeye başlıyalım derken çaydan alınan ilk yudumla ilk vuruş geldi hemen bir heyecan bastı tabi ilk balığı ufuk kardeşim aldı güzel bir çinekop livardaki yerini almıştı olta hazırlanıp suya gönderene kadar benim oltama güzel bir vuruş geldi tasmayı atıp başladım çekmeye ikinci balıkta livardaki yerini aldı malum yanlız canı sıkılabilirdi bir arkadaş lazımdı yanına
Kullanınılan malzemeler;
Klasik üç iğneli hırsızlı mantarlı takım
Yem olarak fleto istavrit
Ekli dosyalar
-
34.4 KB Görüntüleme: 776
-
59.6 KB Görüntüleme: 760
-
57.1 KB Görüntüleme: 631