Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nihayet Sultanlar Teşrif Etti (Çinekop Avı)

öncü

Aktif Üye
Adı
Ömer ÖNCÜ
Herkese selamlar saygılar

19.10.2012 cuma gününde yapmış olduğumuz çinekop avı
Uzun zamandır balığa çıkamamanın sıkıntısı büyüktü ufuk kardeşimle planı proğramı yaptık iş çıkışı soluğu meramızda aldık taze yem sıkıntımızda yoktu elimizde çok taze istavritlerimiz mevcuttu malum çok seçici olabiliyor hedef balık saat 21 00 de boğazdaki meramızdaydık oltalar hazırlandı ilk atışlar yapıldı çayımızı koyalım beklemeye başlıyalım derken çaydan alınan ilk yudumla ilk vuruş geldi hemen bir heyecan bastı tabi ilk balığı ufuk kardeşim aldı güzel bir çinekop livardaki yerini almıştı olta hazırlanıp suya gönderene kadar benim oltama güzel bir vuruş geldi tasmayı atıp başladım çekmeye ikinci balıkta livardaki yerini aldı malum yanlız canı sıkılabilirdi bir arkadaş lazımdı yanına:)lüfer haberleride bizi oldukça sevindiriyordu gelirmi gelmezmi diye düşünürken yine bir vuruş benim oltama bu bir sarıkanattı çok sevindim tabi ufuk kardeşimde sarıkanatı görünce gözleri açıldı çok güzel balıklar aldık sonra tekrar beklerken bir eşşek istavriti geldiki one öle çok iri livara koyduk çinekoplar korktu köşeye çekildi:) derken artık saat 02 00 olmuştu balık var ama malum yarın işte var gözümüz arkada kala kala evin yolunu tuttuk çok keyifli bir av olmuştu daha iyileri sizlere rast gelsin dostlar.

Kullanınılan malzemeler;
Klasik üç iğneli hırsızlı mantarlı takım
Yem olarak fleto istavrit

Ekli dosyalar

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Ömer
Güzel av olmuş.
Daha iyileri de rastgelsin

mahmutignak

Daimi Üye
Adı
mahmut ignak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Keyifli bir avolmuş.Bereketli avlarınızın devamını dilerim.Afiyet olsun

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
İşte beklenen haber. Hadi bakalım herkese rastgelsin. Sizede tebrikler isminiz gibi öncülük etmişsiniz.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrikler çok güzel dişliler, güzel haber bu artık zamanıdır yani. Bu arada dişli diğer dişlinin tadına bakmış anlaşılan sırttan kapmış bi parça.:eek:

yükseltaktak

Aktif Üye
Adı
Yüksel Taktak
Bunlar güzel haberler. Emeğinize sağlık her daim rast gelsin.