Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Objektifime takılanlar

ozi

Daimi Üye
Adı
Ozan Dağlı
Keyif veren fotolar. Emeğinize sağlık.Teşekkürler.

Hür MOL

Aktif Üye
Adı
Hür MOL
Bazı insanlar bir fotoğrafa sadece bir kare resim olarak bakarlar, bazı insanlar ise o fotografın sahiplendiği ruhu benliğinin tüm derinliklerinde hissederler. Bir fotografa o ruhu, ne çok kaliteli bir makine ne de film verebilir; o fotoğrafa ait olan ruh, o kareyi yakalayan fotografçının kendi ruhudur. Ben şahsen bu karelerde Burcu hanımın o duygusal yanını görmekte pek zorlanmadım. Sanırım sizler de öyle...
Elinize, gözünüze,kalbinize ve ruhunuza sağlık Burcu Hanım. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Mümkünse bu tür kareleri bizimle daha sık paylaşınız.

BURCU

Burcu'nun Oltası
Adı
Burcu
burcu hanım esasında her programın yanı her bölümün kamera arkası set fotolarını da paylaşırsanız...arkadaşlarımız bu işin ne kadar zor ve emek işi olduğunu görürüler,belli bir devamlılık yada seneryoya bağlı kalmasanız bile yapmış olduğunuz iş tam bir ekip işi....zor iş...herkese kolay gelsin...
evet bundan sonra bütün set arkası fotoğraflarını yayınlayacagız.teşekkürler.

Tebrikler harika kareler.Hdr dışında kullanılan filtre var mı acaba yoksa çıplak objektif mi?
filtre kullanmıyorum.teşekkür ederim.

Tebrikler Burcu, her kare de ayrı bir güzellik yakalamışsın, emeğine sağlık. ;)
Çok güzel kareler Burcu,eline sağlık..
Teşekkürler Burcu Hanım, güzel kareler yakalamışsınız, tebrik ederim. :)
gerçekten gayban tv den önce davranıp bunları kartpostal yapmalısınız :) o renk cümbüşleri çok güzel gerçekten
Keyif veren fotolar. Emeğinize sağlık.Teşekkürler.
tebrikler............
Bazı insanlar bir fotoğrafa sadece bir kare resim olarak bakarlar, bazı insanlar ise o fotografın sahiplendiği ruhu benliğinin tüm derinliklerinde hissederler. Bir fotografa o ruhu, ne çok kaliteli bir makine ne de film verebilir; o fotoğrafa ait olan ruh, o kareyi yakalayan fotografçının kendi ruhudur. Ben şahsen bu karelerde Burcu hanımın o duygusal yanını görmekte pek zorlanmadım. Sanırım sizler de öyle...
Elinize, gözünüze,kalbinize ve ruhunuza sağlık Burcu Hanım. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Mümkünse bu tür kareleri bizimle daha sık paylaşınız.
Beni anladığınız için cok teşekkür ederim,sağolun.

tebrikler,çok güzel kareler
cok teşekkürler,devamı gelecek:)

Webmaster

Admin
Site Admin
Kan Grubu
O Rh Negatif
Başarılı olmuş, teşekkürler :)