Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
evet bundan sonra bütün set arkası fotoğraflarını yayınlayacagız.teşekkürler.burcu hanım esasında her programın yanı her bölümün kamera arkası set fotolarını da paylaşırsanız...arkadaşlarımız bu işin ne kadar zor ve emek işi olduğunu görürüler,belli bir devamlılık yada seneryoya bağlı kalmasanız bile yapmış olduğunuz iş tam bir ekip işi....zor iş...herkese kolay gelsin...
filtre kullanmıyorum.teşekkür ederim.Tebrikler harika kareler.Hdr dışında kullanılan filtre var mı acaba yoksa çıplak objektif mi?
Tebrikler Burcu, her kare de ayrı bir güzellik yakalamışsın, emeğine sağlık.![]()
Çok güzel kareler Burcu,eline sağlık..
Teşekkürler Burcu Hanım, güzel kareler yakalamışsınız, tebrik ederim.![]()
gerçekten gayban tv den önce davranıp bunları kartpostal yapmalısınızo renk cümbüşleri çok güzel gerçekten
Keyif veren fotolar. Emeğinize sağlık.Teşekkürler.
tebrikler............
Beni anladığınız için cok teşekkür ederim,sağolun.Bazı insanlar bir fotoğrafa sadece bir kare resim olarak bakarlar, bazı insanlar ise o fotografın sahiplendiği ruhu benliğinin tüm derinliklerinde hissederler. Bir fotografa o ruhu, ne çok kaliteli bir makine ne de film verebilir; o fotoğrafa ait olan ruh, o kareyi yakalayan fotografçının kendi ruhudur. Ben şahsen bu karelerde Burcu hanımın o duygusal yanını görmekte pek zorlanmadım. Sanırım sizler de öyle...
Elinize, gözünüze,kalbinize ve ruhunuza sağlık Burcu Hanım. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Mümkünse bu tür kareleri bizimle daha sık paylaşınız.
cok teşekkürler,devamı gelecektebrikler,çok güzel kareler