Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ödüllü Yarışma Sonuçlandı, Herkes Kazandı...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Değerli Balık Sevdam üyeleri,

Tüm forum olarak biraz olsun neşeleneceğimizi, biraz olsun heyecanlanacağımızı, biraz olsun daha da kaynaşacağımızı düşünerek düzenlemiş olduğum https://www.baliksevdam.com/forum/bu-balik-kac-kg-odullu-tahmin-yarismasi-10379/index34.html bugün sponsorumuz İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri'nin 32.Uluslararası İstanbul Boat Show Fuar Stand'ında yapılan çekiliş ile sonuçlandı.

Kazanan arkadaşlarımızı ve yedek listesini aşağıda belirttim, buna göre dağılım şu şekilde oluştu.

- Kazananlar -

Birincilik Ödülü - 150-TL Hediye Çeki - SARI 23
tırtıl

İkincilik Ödülü - 100-TL Hediye Çeki - SARI 14
taner3568

Üçüncülük Ödülü - 50-TL Hediye Çeki - SARI 79
B@ND!T

- Yedekler -

Birinci Yedek
Levreka

İkinci Yedek
löngöz

Üçüncü Yedek
diverozcan

Dördüncü Yedek
tomy77

Beşinci Yedek
iasoslubalıkçı

"Ödüllü Tahmin Yarışması" Kazananlar Çekilişi

Ödül kazanan arkadaşlarımızın Hediye Çekleri'nin teslimi, 21-29 Eylül 2013 tarihinde düzenlenen Pendik Marina Boatshow'da 28-29 Eylül günü İnce Çizgi Standında gerçekleşecektir. Herhangi bir sebepten dolayı gelemeyen üyelerimizin Hediye Çekleri sponsorumuz olan İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri'nden yönetimimiz tarafından teslim alınacak ve özel mesaj ile belirteceğiniz posta adresinize "karşı ödemesiz" olarak postalanacaktır.

Hediye Çekleri sadece İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri'nde geçerlidir. Dilerseniz Kadıköy'deki mağazada, dilerseniz internet üzerinden Sanal Mağazada kullanmak üzere geçerli olacaktır. (Sanal Mağaza'dan yapacağınız alışverişlerde gerekli olan İndirim Kuponları Hamdi Bey tarafından ayarlanacaktır.)

Hediye Çekleri'nin kullanım süresi 30 gündür ve bu süre içerisinde kullanılması gerekmektedir. Bu süre sonunda kullanılmayan çekler geçersiz sayılacaktır.

Hediye Çekleri'nin posta yoluyla ulaşması sırasında oluşabilecek gecikmelerden Balık Sevdam Yönetimi ve İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri sorumlu tutulamayacaktır.

Ödül kazanan üyelerimizin en geç 7 gün içerisinde ödüllerini almaları gerekmektedir. Bu süre içerisinde bize ulaşmayan ya da bilgilerini ulaştırmayan üyelerimizin ödülleri yedek listesindeki üyelere devredilecektir.

Beni mutlu eden bu yarışma sırasında göstermiş olduğunuz anlayış ve sabırdan dolayı sizlere, böyle bir aktivite konusu açmamda bana destek olan Hamdi Bey'e ve Hediye Çekleri konusunda da sponsor olan İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri'ne çok teşekkür ederim.

Bir sonraki yarışmada görüşebilmek umuduylu herkese rast gelmesini dilerim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

nidya78

Üye
Adı
Aydın ÖZDEMİR
Kazananlara hayırlı olsun. Benim kazanmadığım yarışmaları saymıyorum :D

Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çekilişi duyunca tamam dedim kesin çıkmaz :) Hoş çekiliş de olmasaydı tahminimiz bi 700 gr kadar fazlaydı..
Kazananlar için hayırlı olsun. Vesile olanlara teşekkür ederim.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
şike varrrrrrr:D :D :D
bukadar belli etmeseydiniz ya hiç yeşil çıkmamış bi tane 3 .yü yeşil yapsaydınız :)
kazanamadığıma üzüldüm kazananlara hayırlı olsun:harika::harika::harika:

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Kazanan arkadaşları kutluyorum, İnce çizgi' yede göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim. Süleyman abi, güzel bir konu oldu ve bence muhteşem sonuçlandı emeklerine sağlık :)

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Gerçekten güzel konu oldu tebrikler. Kazananlara hayırlı olsun.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Güzel sonuçlanan bir yarışma oldu, kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim.:harika::harika:

sedatic

Aktif Üye
Süleyman abi böylesi meşekkatli bir işi sabırla takip edip sonuçlandırdığın için tebrik ederim. Yuregine sağlık. Tabi ince çizginin ve Hamdi abinin de kesesine bereket. Kazanan arkadaşlara iyi alışverişler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi