Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Azores 4000 Vs Shimano Catana 3000hg Fd Arada Kaldım

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tekrardan merhabalar. size ufak bir sorum olacak.bütün takım hazır sadece spin makine almadım. azores 4000 ile
Shimano Catana 3000 HG FD arasında kaldım.. azores 12 kg drag shimano 9 kg drag azores 340 gram shimano 260 gram azores 590 tl shimano 330 tl ne dersiniz ? aradaki drag farkı çok fark yaratırmı olası bir büyük avda 15 20 kiloluk? yada hiç bir şey olmaz mı dersiniz

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Azoresin lakabı mavi tanktır. 55 lik alacağınız yere 40 lik düşünebilirsiniz emin olun aynı işi görecektir. Ama mpp ye kesinlikle azores derim.

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Spin de hafiflik onemli ikisi arasinda shimano olur tercihim ben kullaniyorum ayni makineyi baslangic icin gayet yeterli , tutacaginiz baliga gore sarim miktari onemli unsur kabaca lufer ve palamut icin hizli sarim 80 ustu levrek icin yavas sarim 70 civari bu kritere uyan hafif makine almaniz isinizi yeterince gorecektir.

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin de hafiflik onemli ikisi arasinda shimano olur tercihim ben kullaniyorum ayni makineyi baslangic icin gayet yeterli , tutacaginiz baliga gore sarim miktari onemli unsur kabaca lufer ve palamut icin hizli sarim 80 ustu levrek icin yavas sarim 70 civari bu kritere uyan hafif makine almaniz isinizi yeterince gorecektir.
Spine girecek olursak mpp 90 spin kamışı değil fakat shimano catana 3000 makina spin makinasıdır. 15 20 kiloluk avlarda yarı yolda bırakabilir. Raw 2 55 tabiki de bu kamışa mükemmel uyum sağlayacaktır. Ama azores 40 ile ben hem sırtı çekiyorum daiwa bg 3500 ile shore jig ve canlı bırakma Avlarında mükemmel derecede memnunum

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
biri 89cm sarıyor (catana) diğeri 91cm (azores). bence sırf satış sonrası sıkıntı yaratmaması ve cidden sağlam makina olduğu için azores olur benim tercihim. shimanoyu alırsan eğer hiçbir yerine zarar vermemeye çalış yoksa ne parçasını bulursun ne de garanti konusu var. okumalarda ömür boyu garanti olduğunu ve cengiz balıkçılığın bu konuda çok hassas olduğunu unutmayın. azores alın rahat edin.