Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Carbonite Pro 4,20

B

BS Okuru

Misafir
Bu kamışın 3,90 olanını yemli için yedek kamış olarak aldım. Yer kaplama derdi kesinlikle yok, bu konuda on numara. Hassasiyette yemli için gayet güzel. Benim aldığım kamışın maksimum 150 gram atarı var, en son 120 gram atmıştm hiç zorlamadı.

Tek sevmediğim hoşuma gitmeyen şey halkaların bağlantı yapısı. Ben yemli kamışlarımı genelde hor kullanırım o yüzden bana ne kadar dayanacak bilmiyorum. Bazen sıkışma vs. oluyor o gibi durumlarda sertçe vuruyorum.

İstoçtan 190 TL gibi bir rakama almıştım internet fiyatı 220 230 civarları.

Bir eksi yönü daha var yazmayı unutmuşum. Sapı çok kısa kalıyor.

Tabi boyutunun kapalı halde kısa olabilmesi için böyle bir tasarruf yapmışlar, o yüzden ele oturması biraz zor.

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@duke_nukem Adaşım selamlar,
Geçen süre zarfında bu kamışı kullandın mı tekrardan ? Görüşlerin olumlu yönde devam ediyor ise ben de alayım diyorum artık bu kamıştan.
Abi 2 defa surf yapma imkanım oldu. dün akşam yemliye çıktım kartalda 2 saat kadar. kamış 180 lere kadar rahat atıyor daha üstünü denemedim erimi bence yeterli. istavritte 2-3 tane balığı bile hissettirdi bana. en azından beni kırılana kadar idare edecek bir kamış. üstelik çok da ağır değil. çok hafifte değil ama fazla yorulmuyor insan. benim gibi arada yemli genellikle istavrit avında kullacaksan tavsiye ederim. 150 gram arkası rapala da attım sıkıntı yaşamadım. 100 üzerinden 85 veririm.

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@gsozata ya katılıyorum sapı biraz kısa ama çok zorluk çıkarmıyor. bendeki 4.20 cm 200 gram atarlı. ama 250 yi de atacakmış gibi bir his verdi bana. tek kapı aracın bagajına bile sığdığı için çok hoşuma gidiyor.

OkNisT

Üye
Adı
Okan KARAKAYA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Carbonite pro 420 100-200 atarlı kamış aldım salina, avanger ile carbonite pro arasında kaldım sırf kapalı boy muhabbetinden bunu aldım daha hiç kullanmadım iade edebilme hakkım var 295 tl ye geldi bana, kullananlar yorumlayabilirmi ? kafama takıldı çok geç olmadan iade etsem mi :)

B

BS Okuru

Misafir
Caddebostan da 50-100 390 olanını istavrit için kullanıyorum, yemlide de kullandım 100 gr kurşunla, 125ye atar gibi geldi ama burada akıntı yok gerek duymadım o yüzden. Hafif rahat ve fiyatı iyi bir kamış ama inceliği atışları kaldırsa da güven olarak biraz kuşku yaratabiliyor

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Caddebostan da 50-100 390 olanını istavrit için kullanıyorum, yemlide de kullandım 100 gr kurşunla, 125ye atar gibi geldi ama burada akıntı yok gerek duymadım o yüzden. Hafif rahat ve fiyatı iyi bir kamış ama inceliği atışları kaldırsa da güven olarak biraz kuşku yaratabiliyor

Kamışı yemlide 150 gram ile test ettim, herhangi bir sorun çıkartmadı, korkmadan atış yapabilirsiniz. Tip olarak evet insanı korkutuyor ama performansı gayet iyi.

B

BS Okuru

Misafir
Gazi, benim kamış 50-100...
150 atarsam 2 parça olarak eve getiririm :)

B

BS Okuru

Misafir
2 parça carbonite yaparak yeni bir model çıkartırız

OkNisT

Üye
Adı
Okan KARAKAYA
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Abi bendeki 4.20 olan model biraz daha kalın sanırım onunla ilgilide pek yorum göremedim.