Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Ceymar makine

Kaankaya

Üye
Adı
kaan kaya
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Okuma Ceymar makine kullanan bilen arkadaşlar makine hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim? Bana 40 lık makine lazım fiyatı uygun geldi .Bilgisi olan arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Makine özellikleri güzel görünüyor .Okumanın 2015 ürünü sanırım ama pek bir bilgim yok.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu gün bütün modellerini inceleme fırsatım oldu.
Galiba bu sene prim yapacak gibi.

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende merak ediyorum ip sarmaya filan uygunmu fiyat güzel yedek makina olabilir acaba nasıl kullanan kimse yok mu yahu ?

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu gün bütün modellerini inceleme fırsatım oldu.
Galiba bu sene prim yapacak gibi.
Eşref abi, inceleyebildin mi nasıl makine. Bizim burada görme şansımız yok ancak internetten yazılanlardan fikir sahibi olmaya çalışıyoruz. Konuya hakim olduğundan senin fikirlerin bizim için değerli. Tavsiye edermisin?

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Eşref abi, inceleyebildin mi nasıl makine. Bizim burada görme şansımız yok ancak internetten yazılanlardan fikir sahibi olmaya çalışıyoruz. Konuya hakim olduğundan senin fikirlerin bizim için değerli. Tavsiye edermisin?
Dün siteden bir kaç arkadaş yeni çıkan malzemeleri incelemek için üsküdara gittik.Bütün ithalatçı ve malzemecileri dolaştık.
Makinadan,kamışa,maket balıktan,silikona,giyim malzemelerin,balıkçılıkta kullanılan aksesuarlara kadar bir çok malzeyi yakından görüp inceledik.
Bu malzemeleri resimleri ile paylaşacağım.

Kaankaya

Üye
Adı
kaan kaya
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Dün siteden bir kaç arkadaş yeni çıkan malzemeleri incelemek için üsküdara gittik.Bütün ithalatçı ve malzemecileri dolaştık.
Makinadan,kamışa,maket balıktan,silikona,giyim malzemelerin,balıkçılıkta kullanılan aksesuarlara kadar bir çok malzeyi yakından görüp inceledik.
Bu malzemeleri resimleri ile paylaşacağım.
Merakla bekliyoruz Eşref Bey

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ceymar ın 40 lığını aldım iki hafta önce.Kendo marka ip misina ile çok rüzgarlı ve rüzgarsız 2 defa ava çıktım.İp performansı beni şaşırttı.Misinanın kafa altına kaymaması için iki tarafa kanat yapmışlar.Bana göre şekil de olmuş.