Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Dead Ringer 0-7gr Lrf Kamış

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Slm arkadaşlar okuma dead ringer 0-7 gr atarlı Lrf kamışının balık vurduğu Zaman o aksiyonu gövdeden mi yoksa kamışın ucundanmı hissettiriyor onu merak ettim düşük atış gramajlı kamışların lrf disiplinine uygun olduğu ve hafif oluşundan da kaynaklandığı için bu sisteme uygun olduğunu düşünüyorum ve daha fazla aksiyon verilip verim artar.bu kamış titreşimleri ucundan alıyorsa alcam ve aksiyon verirken zorlanmak istemiyorum.teşekkrlr.

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O kamisin boyu 1.80 sanırım , 1-8 atarlı olanı öneririm. 228 cm. Ben kullanıyorum hem jigde hem silikonla dusuk gramajlarda çalışırken hic sıkıntı yaşamıyorum.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O kamisin boyu 1.80 sanırım , 1-8 atarlı olanı öneririm. 228 cm. Ben kullanıyorum hem jigde hem silikonla dusuk gramajlarda çalışırken hic sıkıntı yaşamıyorum.
Sağol kardeşim
sağol kardeşim