Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Dead Ringer 1-8 Port Fish Wily Nash 210cm 1-10 Kamış

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma kullanıyorum. 2 sezondur kullanıyorum lüferinden mirmirina,eşkinadan turnaya çekmediğim balık kalmadı bu kamışla sağlamlık konusunda şüpheniz olmasın.

haslantas

Yeni Üye
Adı
Hasan Aslantas
Kan Grubu
O Rh Pozitif
peki bu kamış nasıl Port Fish Wily Nash 210cm 1-10 gr hiç bı yerde adam akıllı yorum bulamadım

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma kullanıyorum. 2 sezondur kullanıyorum lüferinden mirmirina,eşkinadan turnaya çekmediğim balık kalmadı bu kamışla sağlamlık konusunda şüpheniz olmasın.
Kullandığınız 1-8 kamış solid uçlumu hissiyat nasıl

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
silikon jighead ile avlanacaksanız dead ringera gerek yok artan parayla silikon alırsınız. İki kamışı da kullandım hissiyat olarak port fish daha önde. fiyat olarak port fishin 234, dead ringerın ise 179tl olması lazım öyle diyeyim :) evet iki kamış da sağlamdır ama port fish daha hassas, 0.5gra kadar ince ince çalışabilirsiniz.

haslantas

Yeni Üye
Adı
Hasan Aslantas
Kan Grubu
O Rh Pozitif
silikon jighead ile avlanacaksanız dead ringera gerek yok artan parayla silikon alırsınız. İki kamışı da kullandım hissiyat olarak port fish daha önde. fiyat olarak port fishin 234, dead ringerın ise 179tl olması lazım öyle diyeyim :) evet iki kamış da sağlamdır ama port fish daha hassas, 0.5gra kadar ince ince çalışabilirsiniz.
yapıcağım set söyle olucak hem jig atıcam hemde silikon jig ağırlık 5 gram 3 gram
OKUMA ALARIS ALS-20 OLTA MAKİNESİ
Okuma Dead Ringer Dr-S-742 UL 228 cm 1-8 gr Lrf Kamışı veya Port Fish Wily Nash 210cm 1-10 gr LRF Kamışı
KENDO DYNEMA X4 120MT ÖRGÜ MİSİNA #0,08 MM

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif