Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

okuma epix v2 390 3,5 lb sazan kamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
Kamışın satışı günceldir.Ayrıca bu 300 yd lık sazan misinasıda hediye kutusunda.ImageShack Album - 2 images
.Ayrıca banax iso 3000 sazan makinasıda dahil hepsi 150 tl ,makina sadece bir kez denizde yemli avda kullanıldı.Resmini daha sonra yüklerim bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa özelden telefon numaralarını yazabilirler.Ürünlerle ilgili detaylı bilgileri görüşebiliriz.

Uploaded with ImageShack.us

Moderatör tarafında düzenlendi:

kalender

Yeni Üye
Adı
Burhan Alkan
yalçın bey sizce bu kamışın denizdeki beklemeli avlardaki performansı naıl olur.

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
yalçın bey sizce bu kamışın denizdeki beklemeli avlardaki performansı naıl olur.
Kamışın atar değeri çok iyi ben at çek yaparım diye almıştım ama ağır geldi,beklemeli denizde ve tatlı suda verim alırsınız bu kamışın halkaları ve işçiliği çok güzel.Ben genel olarak at çek yapıyorum o yüzden kamış bir köşede duracağına uygun bir fiyatla satmayı düşündüm.

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
.Ayrıca banax iso 3000 sazan makinasıda dahil hepsi 150 tl ,makina sadece bir kez denizde yemli avda kullanıldı.Resmini daha sonra yüklerim bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa özelden telefon numaralarını yazabilirler.Ürünlerle ilgili detaylı bilgileri görüşebiliriz.

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
Okuma epix v2 390cm 3,5lb atar kamış,300 yd,0,30 12,6kg çekerli japon malı misina,Banax iso 3000 sazan makinası hepsi toplam 150 tl.Fiyat günceldir

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
Kamışı İstanbul'dan İlhan beye gönderdim güle güle kullansın makinayı isteyen arkadaşlar olursa uygun bir fiyata bırakabilirim.

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
Makina bir arkadaşa hediye edilmiştir konu kilitlenebilir teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...