Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

okuma inspira 3000

semper

Üye
Adı
semih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba.Herkese bol avlar dilerim.Spin kamisim icin yeni bir makine arayisindayim.okuma inspira 3000 lik makineyi dusunuyorum.daha once okuma ceymar makine ile ip dolastirma husundan hos olmayan bir tecrubem var.o makineden sonra hep shimano kullandim.Bu makineyi ip ile sorunsuz kullanan veya bilgisi olan arkasim var mi?

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
bende var herhangi bir sorun yok 2 kere denedim daha gerçi ama daha uzun süredir kullanan arkadaşım da var akıcı makine iple ilgili bir sorunu yok ..sadece kafa biraz derin sığ kafa makine arıyorsan inspira biraz derin kafa tek eksisi o diyebilirim onun dışında güzel makine

Faryalı

Daimi Üye
İnspira güzel makine ömürlük denilen makinelerden. İp ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ücresiz bakım ve yedek parça garantisi var. Sadece kafa ile sorun çıkarsa ona para alırlar. Tam bir light spin makinesi aslında. Ben helios sx 20 aldım çok memnunum. Lrf avlarında kullanıyorum.

Engin MA

Aktif Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba.Herkese bol avlar dilerim.Spin kamisim icin yeni bir makine arayisindayim.okuma inspira 3000 lik makineyi dusunuyorum.daha once okuma ceymar makine ile ip dolastirma husundan hos olmayan bir tecrubem var.o makineden sonra hep shimano kullandim.Bu makineyi ip ile sorunsuz kullanan veya bilgisi olan arkasim var mi?
Ben kullanıyorum. Çok memnunum.

Ekli dosyalar