Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma inspira spin makine

ersin3535

Yeni Üye
Herkese merhaba değerli arkadaşlar. Yeni bir spin set kurmaya çalışıyorum. Ordu Fatsa'da görev yapıyorum ve hedef balıklarım şuan levrek, yaz sonu da çinekop ve abileri sarıkanat lüfer. Kamış olarak Dam Nanoflex G2 Spin 14-40gr Atarlı 270cm uzunluğunda parçalı kamış aldım. Makine olarak bir türlü seçim yapamadım. Son olarak Okuma inspira FD ISX-40B yi gözüme kestirdim. Bu makineyi kullanan ve makine hakkında bilgi verebilecek olan veya bunun yerine bir spin makine tavsiye edebilecek olan üstadlar varsa çok mutlu olurum.

B

BS Okuru

Misafir
Ben şahsen kullanıyorum,
Çift kafa gelir, biri metal biri grafit,
Hafif bu fiyat aralığında ideal makine,
bilya sayısı devri sarımı güzel , tek sıkıntısı ipi sıkıştırdığınız yer sıkıntılı o kadar. :)
Deneyen arkadaşlarımda hak verdi,

Şahsi düşüncem;
Üst düzey düşünmüyor iseniz ideal
Ziyadesi ile güzel

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

ersin3535

Yeni Üye
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler çok üst düzey bir makine düşünmüyorum zaten bu kaliteye denk makineler işimi görür

Ersin1903

Daimi Üye
Enbiya abinin kullandığı inspira makinayı test etme imkanı buldum ( major craft skyroad 10-30 kamış ile kombindi). Gerçekten güzel makine hafifliği ve sarımdaki pürüzsüzlüğü, çekiş gücü... Ben şahsen çok beğenmiştim kullandığımda.

B

BS Okuru

Misafir
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler çok üst düzey bir makine düşünmüyorum zaten bu kaliteye denk makineler işimi görür
Ziyadesiyle yeterli
Şimdiden hayırlı olsun
cengizde indirimde ip misina lar var
O.14 250 metre de üzerinde canavar olur

;)

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben şahsen kullanıyorum,
Çift kafa gelir, biri metal biri grafit,
Hafif bu fiyat aralığında ideal makine,
bilya sayısı devri sarımı güzel , tek sıkıntısı ipi sıkıştırdığınız yer sıkıntılı o kadar. :)
Deneyen arkadaşlarımda hak verdi,

Şahsi düşüncem;
Üst düzey düşünmüyor iseniz ideal
Ziyadesi ile güzel

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:
Aynen abi o misina kıstırmasını nasıl yapmışlar öyle. 0.10 ip girmiyor