Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma inspira yardim

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20 ile 30 arasında kararsızım 20 cok ideal lrf ye fakat yakın zamanda spin'e gecicem 2 tane ayrı ayrı makina almak istemiyorum..
Siz 30'luğu alıp deneyin lrf kamışta da size uyarsa tek makinayla devam edersiniz ama uymazsa sonra lrf içinde ayrı bir makina alırsınız

B

BS Okuru

Misafir
20 lik Inspira alın yedek kafalı olarak geliyor birine lrf için misina sararsınız diğerine spin için 30 lukla aralarında ağırlık farkından başka birşey yok spinde ne kadar hafif makine o kadar keyif..

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Shimano vanquish 3000 hem lrf hem spin gideri var tepe tepe kullaniyorum.

185grm Agirliginda , okuma ile arasinda biraz fiyat farki var tabi.

Metin G.

Üye
Adı
Metin
O makina bizi üzer özkan bey :) bütcem olsa gözüm kapalı alırdım..

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İnspira 30 kullanabilirsiniz benim kanaatimce. Boyut olarak Ceymar 25 ile aynı boyuttadır, hatta Ceymar'dan 12 gram daha hafiftir. 30'luk makineyle LRF yapılmaz diye bir kaide varmış gibi lanse ediliyor ama Okuma markası bu kaideyi bozuyor.

LRF için 500'lük ve 1000'lik kafa makineler ideal olsa da, Okuma İnspira 30 ile de rahatlıkla LRF yapılabilir. Diğer markaların 30'luklarıyla kıyaslamayın, Okuma'nın boyutları küçük, İnspira'nın daha da küçüktür. 210 gram ağırlığı diğer markalar LRF'ye özel makinelerinde sağlayamıyor malesef. İnspira 30 alın, hem spin hem LRF'nin tadını çıkarın.