Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Raw 2 65 Mi Shimano Biomaster Sw8000 Pg Mi

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano da arızalı makinayı satıcısı üzerinden servise yolluyorsunuz..iki ürün arasında segment farkı vardır..iyi bir makinem olsun diyorsanız biomaster doğru seçim olur..makinayı biraz itinalı kullanır ve temizlik bakımlarını yaparsanız kolay kolay bir şey olmaz..servis konusu seçimde önceliğiniz olmasın..
Shimano servisi ve yedek parçası iyi mi Türkiye de .Bu konuda hiç yoruma rastlamadım.

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sişlile
bu makinalar ile ilgili boyle bir yorum ilk defa duyuyorum. acaba 65 liğe özgü birşey mi yoksa çektiğiniz balık akya falan mı ?
ben 55 liğini kullanıyorum çok da memnunum. mekanizmada bakımsızlıktan dolayı bir sıkıntı olabilir mi ? ses olması sıkıntıya işarettir...
Dişliller için gres tavsiye edermisiniz.Biraz bakım olayı düzgün değil evet.

vLnc

Aktif Üye
Adı
Mustafa Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mustafa abi makine sana nasip olmadı ama tel bırakırsan geçersen sana shimano gresi bırakabilirim. Selamlar

harunonay

Aktif Üye
Adı
Harun Onay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Shimano servisi ve yedek parçası iyi mi Türkiye de .Bu konuda hiç yoruma rastlamadım.
Yetkili satıcısı üzerinden makinanın kılavuz teli kulakçığını çizilmeden dolayı sipariş vermiştim,dört beş günde elime ulaşmıştı..Daha önceden de yine başka makinam shimano'nun kendisi tarafından kullanıcı hatası olduğu halde ücretsiz parçası değiştirilmişti..
Kısacası bugüne kadar shimano da ben bir sıkıntı yaşamadım..

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Jig yapmayacaksan daha küçük makinelere bakmanı öneririm.
Jig yapmıyorum ama bir gün onu da yaparım diye raw 2 65 aldım .55 lik çok iyi olurmuş sonradan anladım .Bana dipten takımı zorlanmadan seri bir şekilde saran hafif bir makina lazımmış .Bu saatten sonra da jige başlayacağımı düşünmüyorum zaten .Bazen raw 2 65 e izmarit ve isparoz gelince çok değişik hislere kapılıyorum Tavsiye edeceğiniz makina nedir .Raw 2 gayet kaliteli makina bu arada şikayet etmiyorum yanlış anlaşılmasın .Hani kriterlerime göre daha kullanışlı olacak bir makina arıyorum .Forum üzerinden raw 2 yi satıp .Şöyle ikinci el güzel birshimano alsam mı diye düşündüm .

• Beğen
Tepkiler: Rx7

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mustafa abi makine sana nasip olmadı ama tel bırakırsan geçersen sana shimano gresi bırakabilirim. Selamlar
Teşekkür ederim .Galiba makina yeni sahibini buldu .Gresi de satın alan arkadaşa hediye olarak ekleseydiniz keşke .

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Konu başlığında belirttiğiniz her iki makina modeli arasında değerlendirme yaparsak, yaparsak diyorum, yapmak bile yanlış olur. Ben kıyaslamam bile.

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yetkili satıcısı üzerinden makinanın kılavuz teli kulakçığını çizilmeden dolayı sipariş vermiştim,dört beş günde elime ulaşmıştı..Daha önceden de yine başka makinam shimano'nun kendisi tarafından kullanıcı hatası olduğu halde ücretsiz parçası değiştirilmişti..
Kısacası bugüne kadar shimano da ben bir sıkıntı yaşamadım..
Teşekkür ederim .Shimanonun sadece catana,exage ve Alivio modellerini kullandım .Catana sırf plastik zaten .Öbürleri iyiydi.Ama yağ gibi makinalardı.Makina alacağımda raw 2 ile spheros sw 8000pg arasında gidip gelmiştim .Raw 2 65 i aldım sonuçta .Aklım halaa shimanoda kaldı .Tabi bu bahsettiğim makinalar biomaster ,Saragosa,twinpower gibi makinaların yanında ağza bile alınmaz isimleri .