acbuzzeneb
Yeni Üye
- Adı
- Engin Güneş
Trio Rex salt kullanıyorum ve şimdilik son derece memnunum. Bir sıkıntı çıkarmadı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bogazda kursun arkasi rapala ile kullandinizmi? Kullandiysaniz en agir kac gr kursunla kullandiniz acaba? Tesekkurler.Trio Rex salt kullanıyorum ve şimdilik son derece memnunum. Bir sıkıntı çıkarmadı.
230 gr arkası rapala ile kullandımBogazda kursun arkasi rapala ile kullandinizmi? Kullandiysaniz en agir kac gr kursunla kullandiniz acaba? Tesekkurler.
Boğazda at çek için biraz ağır gelebilir ama ağır kurşunla rahat çalışır için Rahat olsun biçilmiş kaftan. Ama rapala çalışıyorsan raw 2 55 kullan cok daha iyi, yoksa 65 bayagi agir bir makine.Burak bey salt u kullanmadiniz anladigim kadar. Bu arada Raw 2 65 i bogazda agir kursunla kullandinizmi acaba? Tesekkurler.
Tesekkurler.230 gr arkası rapala ile kullandım
Rica ederim. Yanlış hatırlamıyorsam senede bir kez Okuma'nın indirimli bir dönemi var. O dönemde aldım şu anki fiyatına göre daha uygundu. Kamış olarak trio rex surf kamış kullanıyorum. Kamış güzel fakat okuma bu kamışta uç kısma gereken önemi vermemiş en uç parça bir alttakinin içine girip zarar verebiliyor. Surf kamış düşünürseniz buna dikkat etmenizi öneririm. Parçalı konusunda zaten arkadaşların yaşadıkları tecrübeler de ortada. Yani her zaman görerek deneyerek almak önemli.Tesekkurler.
Trio rex kamis daki bahsettiginiz problemi daha once hic duymadim. Acaba sizinkindemi problem var yoksa genel olarak yasanan problemmi? Aslinda Cengize goturseniz gosterseniz. Benim dusunceme gore Cengiz den alinan bir malda problem yasayan orda tanidigi olmasa bile gereken ilgiyi bulur.Rica ederim. Yanlış hatırlamıyorsam senede bir kez Okuma'nın indirimli bir dönemi var. O dönemde aldım şu anki fiyatına göre daha uygundu. Kamış olarak trio rex surf kamış kullanıyorum. Kamış güzel fakat okuma bu kamışta uç kısma gereken önemi vermemiş en uç parça bir alttakinin içine girip zarar verebiliyor. Surf kamış düşünürseniz buna dikkat etmenizi öneririm. Parçalı konusunda zaten arkadaşların yaşadıkları tecrübeler de ortada. Yani her zaman görerek deneyerek almak önemli.
Bununla birlikte okuma ile yaşadığınız sorunlarda bir tanıdığınız yok ise forumlarda bahsedilen Cengiz balıkçılık tan çok ilgi alaka beklemeyin.
Merhaba,Trio rex kamis daki bahsettiginiz problemi daha once hic duymadim. Acaba sizinkindemi problem var yoksa genel olarak yasanan problemmi? Aslinda Cengize goturseniz gosterseniz. Benim dusunceme gore Cengiz den alinan bir malda problem yasayan orda tanidigi olmasa bile gereken ilgiyi bulur.
Bu arada kamis ihtiyacim yok ama bende sizin gibi dusunuyorum. Bir mali gormeden hatta mumkunse denemeden almam. Yada deneyenlerim fikrini sorarim. Ilginize tekrar tesekkurler.
Isinize karismak gibi olmasin yanlis anlamayin ama Cengize gidip gosterseniz yapilacak bir sey varsa yaparlar diye dusunuyorum.Merhaba,
Ürünü Cengiz'den almadım, sorunu Okuma'nın iki farklı kamışının görseli ile birlikte anlatayım.
En uçtaki parçada yer alan yüzük öncesi dolgun bir sarım yapılmadığı için yüzüğün metal kısımları basit bir darbe dahi alsa ikinci parçanın içine girerek çatlama/yarılmaya neden olarak kamışa zarar verebiliyor. Ben aldımda benimki böyleymiş, kullanmış bulundum, sonrasında da pek umursamadım.
Sadece tecrübemi paylaşmak istedim.
Cengiz'in herkese yaklaşımı farklı olabilir. Ben memnun kalmadım.