GURKANKALKAVAN
Aktif Üye
- Adı
- GÜRKAN
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Konu aktif mi?Degerli hobidaşlar elimdeki 3 parca okuma salina surf kamışı 500 tl ye satıyorum onun yerine spin kamış almak için.
Kucukyali maltepe bostancı civarinda görerek elden teslim almanız taraftariyim. Gerek yok dersenizde ücretsiz kargo yapabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 111716Ekli dosyayı görüntüle 111717Ekli dosyayı görüntüle 111718Ekli dosyayı görüntüle 111719Ekli dosyayı görüntüle 111720Ekli dosyayı görüntüle 111721Ekli dosyayı görüntüle 111722Ekli dosyayı görüntüle 111723Ekli dosyayı görüntüle 111724
Kusura bakmayın bilgisayar başında olamıyorum her zaman .Madem cevap yazmayacaksınız neden ilan açtınız ? Ürün satıldı mı satılmadı mı belli değil maalesef .
Ben yaptırıp kullansam yeni başlıyorum gelip ala bilirim sizede uygunsa geçmiş olsun tekrardeğerli kullanıcılar ve moderatör kamışın dün taşıma sırasında bir yüğünü kırdım maalesefki bu şekilde kusurlu bir ürünüde açıkçası kimseye satmak istemem. dileyen olursa ücretsiz verebilirm.