Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma v system 10-40 gr kamış arıyorum (2,70 ile takas için).

fdirej

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Geçen yaz Dam 2,40 kamış ve remixson makinemi kapulukaya barajında av yaparken suya düşürdüm. yani düşürmüşüm :D. Botta Beraber av yaptığım arkadaş güzel bir turna yakaladı. tabi ben de kepçecilik yaptım. oltamı yanıma doğru koydum ama turnayla uğraşırken sıyrılıp göle düşmüş. turnayı sepete koydum bi döndüm anaaaaa olta yok. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Maddi durumlardan dolayı tekrar aynı seti alamıycam ama almışlen kaliteli birşey almak istiyorum. 2 el bir spin kamış bulabilirsem alacam. okuma v system 2,40 10-40 gr kamışı çok beğendim. inşallah buluruz :D herkese teşekkürler.

düzeltme: okuma v system 2,70 10-40 gr kamış aldım. fakat bu biraz uzun geldi halen aynı kamışın 2,40 10-40 gr olanını arıyorum. takas edebilirim. herkese teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

fdirej

Yeni Üye
Sezon açılmadan bulamayacam galiba. Sırf yukarı çıksında arada kaynamasın diye yazıyorum kızmayın :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

fdirej

Yeni Üye
evet o ilanı bende gördüm. sıfırı 138 tl zaten. biraz zor bu fiyata satması. teşekkür ederim ilgine sağol.

zafdem

Üye
Adı
zafer demirtaş
bende var ama vermem :)
neden illede bu kamış?
güzel alternatif kamış çokkkk...

fdirej

Yeni Üye
ya hiç böyle kaliteli bir kamışım olmadı. işte forumlarda filan araştırırken bu kamışa denk geldim. alırsam böyle birşey almalıyım dedim. birde bazuka cantası da varmış. cazip geldi. kısmet bakalım. sen vermesende denk gelir belki :D

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende var ama satmaya pek niyetim yok :) gerçekten kaliteli bir kamış.

çaylak_01

Aktif Üye
Adı
Ferhat...
Eminim Fatih Bey de bulursa bir daha asla satmaz bu kamışı baksanıza sahipleri sevdalısı olmuş kamışın :)

fdirej

Yeni Üye
sağolsun https://www.baliksevdam.com/forum/members/asi/ asi kardeşim okuma 2,70 10-40 gr spin kamış ve okuma trio 40s makineyi dün gönderdi ve bugün elime ulaştı. sahiden kamış ve makine mükemmel asi ye tekrar teşekkür ediyorum. ama kamış biraz uzun benim için. okuma 2,40 10-40 kamış bulabilirsem takas etmeyi düşünüyorum. inşallah buluruz.