Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma v system 10-40 gr kamış arıyorum (2,70 ile takas için).

eylmz

Daimi Üye
hocam özelden mesaj attım bende 2.40 var görüselim

fdirej

Yeni Üye
bütün ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. kamışın resimlerini çektim hemde ayrıntılı görelim kimseye hak geçmesin diye makro çekim yaptım. flaştan dolayı bazı parlamalar oldu ve küçücük çizikler bile problemmiş gibi görünüyor. emin olun kamışta balık tutmaya engel, yada kırılacak dökülecek çatlak matlak yok. ikinci el olduğu için ufak tefek çizikler illaki olacak. kaldıki kamışı ben sıfır almadım forumdaki asi nikli arkadaştan aldım. resimleride aşşağıya ekliyorum. bakacak arkadaşlar ona göre baksın. zaten (ismini unuttum kusura bakma) burdan görüştüğüm arkadaş 2,70 i rahatlıkla bottada kullanırsın abi. boşa değiştirme 2,40 lık kamış ile 2,70 lik kamış arasında 23 cm fark var dedi. bende kullanmaya karar verdim. kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın diye resimleri burayada ekliyorum. ayrıca cengiz balıkçılıktan emre beyede gönderdim bir sıkıntı varmı v.s. diye. aynen şu cevap geldi :
Emre Cengiz Balıkçılık (emre@cengizbalikcilik.com.tr)Kişilere ekle 13:36
Kime: fatih alamur
Fatih Bey gördüğümüz resimlerde çatlak epoxi de gözüküyor, carbon da herhangi bir problem yok gibi.
Yine de bir problem olursa orginal yedek parçaları mevcut yardımcı oluruz.
SAYGILARIMLA
EMRE

neyse çok uzattım galiba. herkese selamlar :D

Ekli dosyalar