Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma V-System 2.40 ve Shimano Catana 4000FC ile vira bismillah

baysal

Aktif Üye
Adı
gökhan
gece avlanıyorsan limon rengi sahteler kullan 2 sahte al yeter başka gerek yok ben 30-40 sahte aldım arasında 100 tl civarıda var ama balıkların yüzde seksenini bu iki sahteyle aldım ima sasuke 120 reppa renk 105
savager prey 110 limon rengi rastgele

i2ecep

Üye
Adı
Recep kargavuş
rastgele..

SERDAR-78

Daimi Üye
Adı
SERDAR UZUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı olsun..

miller01

Yeni Üye
gece avlanıyorsan limon rengi sahteler kullan 2 sahte al yeter başka gerek yok ben 30-40 sahte aldım arasında 100 tl civarıda var ama balıkların yüzde seksenini bu iki sahteyle aldım ima sasuke 120 reppa renk 105
Sasuke ve sasuke reppa arasında herhangi bir fark var mı acaba? Araştırdım ama bulamadım, 'reppa' farkı nedir acaba?

burakkilic

Üye
Yeni çıkan Kendo ları bekliyoruz ama henüz bulamadık malesef. Savagear pray 146 limon ve yaralı aldık. Bir tane IMA sasuke kesinlikle koleksiyona katmak istiyorum. Sizce durgun havalar için su üstü bir sahte (Popkey?) de almalı mıyım?

KİNYAS

Üye
Adı
Mustafa Çoruh
Yeni çıkan Kendo ları bekliyoruz ama henüz bulamadık malesef. Savagear pray 146 limon ve yaralı aldık. Bir tane IMA sasuke kesinlikle koleksiyona katmak istiyorum. Sizce durgun havalar için su üstü bir sahte (Popkey?) de almalı mıyım?
öncelikle hayırlı olsun..umarım güzel avlara imza atarsınız...spin avcılığın da su üstü sahte ile yapılan avların keyfi başkadır...bence bir kaç güzel iş yapacak su üstü sahte yanınız da bulunsun...gündüz martılara dikkat ama.....genel de su üstü sahteler gündüz kullanılır düşüncesi hakım, gece de rahatlıkla çalıştırabılır güzel sonuçlar alabılırsınız..levreğe de gider lüfere de...aldığınız her ki sahte de güzel, iş yapar. ..tekrardan hayırlı olsun..