Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

olta alıcam

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Arkadaşlar ben izmirde ikamet etmekteyim , olta alacağım sizce nereden almalıyım ?

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
avenger 65 veya distance sörf ve linea effe seamaster 4.2 kamış alıcağım

hsynakbaba

Yeni Üye
Adı
hüseyin akbaba
balık marketimden kemer altı gümrük girişi tavsiyemdir

BALIKCI 1

Üye
Adı
uğur soran
kemeraltında hisarönü 901 sk ta çağlar av var orada hür abiye güvenebilirsin fiyatta'da kalitede'de gerekeni yapacaktır.benden de selam söylersen sevinirim balıklıovada arabanın içinden görmüş dersen daha iyi hatırlar sanırım

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
arkadaşlar teşekkür ederim; oltamı , alamatra balıkçılıktan aldım fiyat olarak izmirdeki en iyi yer bence . aldıklarıma gelince okuma distance sörf linea effe sea master ( SURF TAKIMI ) . spingin kamışı , okuma flame makine . hepsnden de memnumn

BALIKCI 1

Üye
Adı
uğur soran
arkadaşlar teşekkür ederim; oltamı , alamatra balıkçılıktan aldım fiyat olarak izmirdeki en iyi yer bence . aldıklarıma gelince okuma distance sörf linea effe sea master ( SURF TAKIMI ) . spingin kamışı , okuma flame makine . hepsnden de memnumn
güle güle kullanman dileyiğle oltan hep dolu olsun

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
teşekkr ederim bugün allah izniyle denedim oltamı ve surf oltası biraz ağır geldi :D kollarım koptu gerçekten , bugün av sonrasında ise bilmeden oltanın makinesini yıkadım . Umarım birşey olmaz ?