Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olta makinenizin kolu sağda mı, solda mı?

Makine kolunu hangi konumda kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    393

hayalet avcısı

Daimi Üye
bende sol elimi kullanırım buradaki çoğu yorum yapan gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bende sol elimi makine sağ elimi kamış için kullanıyorum. Solak değilim lakin kullanımı bence daha rahat.

MhsN35

Aktif Üye
Adı
Mahsun Erden
Valla ben sağda kullanırdım eskiden spin makine felan aldım sonra sol tarafa almaya başladım at çek yaparken ikide bir kamışı öteki elime almak zor geldi sanırım

iPad Air Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Eskiden sağ el ile çevirirdim şimdi sol elimi kullanıyorum. Atıştan sonra kamışı sola geçirmek zorunda kalırdım.

levent31

Aktif Üye
Adı
levent
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben surf takım ile beklemeli av yaparken solak olmadığım halde kol sağda(kamış sol elde makine kolu sağ elde) idi.
Spine geçince solak olmadığım için sol el ile aksiyon verdiremedim, kamışı sağ elime kolu sola çevirdim alışması biraz uzun sürdü ama sonunda oldu. Bence spinde doğrusu solak olmayanların kamışı sağ elle, solakların sol elle kullanmasıdır.

zafdem

Üye
Adı
zafer demirtaş
Sol elle nedense makinaya hakim olamıyorum. Kol sağda ve sağ el kullanıyorum. Av partnerlerim bu konuda beni çok eleştirdi ama nedense kolda sol ele bir turlu geçemedim..

Musti.barut

Daimi Üye
daha çocuk yaşlardan beri makine sag tarafta bir türlü alışamadım ve kendimi alistiramadim ne kadar da beni yadirgasalrda bu böyle gidecek gibi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozangur

Yeni Üye
Adı
Ozan Gür
Okuma Salina 16000 kullaniyorum. Makinanin kolu sagda ama yuklendigimde kolun vidasi gevsiyor. Kolu sola takmam lazim ama rahat edemiyorum. Sanirim alismam gerekecek :(