Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olta makinesi değerleri

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
iskeleden çapariyle istavrite atacaksan yüksek devirli makinayla balığı dökersin ağzı çabuk yırtılan bir balıktır bilgin olsun farketmez dersende daiwa crosfire 4000 lik shimano alivio veya catana 4000 lik fazlasıyla işini görür

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hımm anladım kardeşim 6000 lik al diyenlerde oldu ama bildiğim kadarıyla onlar surf 6000 likle çeksem çok hızlı gelir balık yetişemez yeme gibi geliyor şaka bir yana en ideal çapari için 4000 midir?

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Öfkelenmişsin yahu ;)
Kızılacak bir şey yok. Zaten balık makineye gelmez , genellikle yeme gelir.
İyisi mi sen bildiğini yap. Güle güle kullan yeni makineni.
Estağfiğrullah kızma demeyelim hocam da yani öğrenciyim bütçemiz belli ki zaten 3 ay kullanacağım bir takım lazım bana konyalıyım o tarafta işime muhtemelen yaramayacaktır shimano varken bunları tercih edeceğimi sanmıyorum göl de

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Estağfiğrullah kızma demeyelim hocam da yani öğrenciyim bütçemiz belli ki zaten 3 ay kullanacağım bir takım lazım bana konyalıyım o tarafta işime muhtemelen yaramayacaktır shimano varken bunları tercih edeceğimi sanmıyorum göl de
Muhammet kardeşim evladiyelik shimano kamış ve makinanızın olduğunu söylemişsiniz.
İnanın 600tl takım bile alsanız sizi mutlu etmeyecektir.

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
O kadar ince düşünmüyorum hocam şu an sadece bana 3 ay gidecek çapari ile istavrit alabileceğim makine lazım