Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Takımlarn hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Benden de tebrikler.Esnaf olmak zor iştir.Oltayı dün aldım.Shimano Exage 10000 ve nexave 4.20 surf aldım.Üsküdardaki ve karaköydekileri dolaştım.İlk önce sabah cengiz e girdim.Yarım saate yakın içeride kaldım 10 dakika ara ile 2 kere sordum birisi bana yardımcı olabilirmi diye tamam abi hemen arkadaş geliyor gidiyor felan falan dediler bir Allahın kulu yardımcı olmadı.Ordan yıldız balıkcılık a girdim.Kapıdan içeri sağ bacağımı soktum birisi geldi saolsun yardımcı oldular fiyat verdiler.Ordan karaköy e geçtim.Oradada ellerinden geldiğince yardımcı oldular .Geri üsküdar a döndüm.Cengiz e bir bakayım dedim aklım kalmasın.bu sefer 15 dakika dayanabildim.1 kere sordum bakabilecek varmı kasaya 3 kişi vardı bir tanesi 1 cümleyi bırak kelime söylemedi.Çıktım hemen okyanusa gittim ordada yardımcı oldular baya.Taksit olanağı olsaydı alacaktım ordan ama yoktu.Yıldız a gittim aldım çıktım.
Ama Cengiz balıkçılığın önünden yöresinden geçmem.
Not:Yıldız balıkçılığa olan biteni anlattım.Cengiz de yüzüme bakmadılar dedi.Eleman abi yoğunlardır toptan çalışıyorlar olabilir dedi.Ne kadar aynı sektörde olsalarda ticaret anlayışı bu olsa gerek kötüleme olmadı asla
İşin doğrusunu da söylemiş ama... Gerçekten çok yoğunlar bu aralar; o mağazada bildiğim 6 eleman; 3 de kendileri 9 kişi yetemiyorlar... Eğer bir boşluklarını yakalayabilir iseniz ilgilerini esirgemezler hiçbir şekilde... Benim günde 3-4 kez girip çıktığım oluyor herhangi birşey sorabilmek veya almak için; biraz sağı-solu dolaşıp geliyorum; olmadı sahile inip tekrar dönüyorum falan...Oltayı dün aldım.Shimano Exage 10000 ve nexave 4.20 surf aldım.Üsküdardaki ve karaköydekileri dolaştım.İlk önce sabah cengiz e girdim.Yarım saate yakın içeride kaldım 10 dakika ara ile 2 kere sordum birisi bana yardımcı olabilirmi diye tamam abi hemen arkadaş geliyor gidiyor felan falan dediler bir Allahın kulu yardımcı olmadı.Ordan yıldız balıkcılık a girdim.Kapıdan içeri sağ bacağımı soktum birisi geldi saolsun yardımcı oldular fiyat verdiler.Ordan karaköy e geçtim.Oradada ellerinden geldiğince yardımcı oldular .Geri üsküdar a döndüm.Cengiz e bir bakayım dedim aklım kalmasın.bu sefer 15 dakika dayanabildim.1 kere sordum bakabilecek varmı kasaya 3 kişi vardı bir tanesi 1 cümleyi bırak kelime söylemedi.Çıktım hemen okyanusa gittim ordada yardımcı oldular baya.Taksit olanağı olsaydı alacaktım ordan ama yoktu.Yıldız a gittim aldım çıktım.
Ama Cengiz balıkçılığın önünden yöresinden geçmem.
Not:Yıldız balıkçılığa olan biteni anlattım.Cengiz de yüzüme bakmadılar dedi.Eleman abi yoğunlardır toptan çalışıyorlar olabilir dedi.Ne kadar aynı sektörde olsalarda ticaret anlayışı bu olsa gerek kötüleme olmadı asla