Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olta nereden alınmalı

timeboy

Yeni Üye
Olta nerden alabilirim.İStanbul ümraniyede ikamet ediyorum.Üsküdarda cengiz balıkcılık ı duydum.Birde istoç varmış.gitmeye değermi oralara kadar

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Eğer Lineaeffe alacaksanız hiç gerekmez. Çünkü onun ana ithalatçısı Cengiz balıkçılık. Diğer markalar için de aynı durum geçerli aslında, İstoç' a gitmeden bence Üsküdar da halledersiniz bütün takım işlerini.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Önce ne alacağına neye ihtiyaçların var ona karar ver, ondan sona üsküdar veya karaköyde ki oltacıları dolaşıp fiyat al.

chopardman

Üye
Adı
NoyaN
üsküdarda 4-5 tane saglam firma var alıcagın urun onemlı ılk etapta makıne mı kamıs mı hangı marka aklında var mısına mı vs.. ona gore fırma kolay :D

timeboy

Yeni Üye
aklımda belli bir marka yok surf tipi istiyorum.istoc cok uzak geliyor.karakoyde yakın sayılmaz.birde urun aldıgm yer mal satma amacı guderse zevk vermiyor.cengiz balıkcılik nasilddır sattıgı malın artasında dururmu

timeboy

Yeni Üye
Oltayı dün aldım.Shimano Exage 10000 ve nexave 4.20 surf aldım.Üsküdardaki ve karaköydekileri dolaştım.İlk önce sabah cengiz e girdim.Yarım saate yakın içeride kaldım 10 dakika ara ile 2 kere sordum birisi bana yardımcı olabilirmi diye tamam abi hemen arkadaş geliyor gidiyor felan falan dediler bir Allahın kulu yardımcı olmadı.Ordan yıldız balıkcılık a girdim.Kapıdan içeri sağ bacağımı soktum birisi geldi saolsun yardımcı oldular fiyat verdiler.Ordan karaköy e geçtim.Oradada ellerinden geldiğince yardımcı oldular .Geri üsküdar a döndüm.Cengiz e bir bakayım dedim aklım kalmasın.bu sefer 15 dakika dayanabildim.1 kere sordum bakabilecek varmı kasaya 3 kişi vardı bir tanesi 1 cümleyi bırak kelime söylemedi.Çıktım hemen okyanusa gittim ordada yardımcı oldular baya.Taksit olanağı olsaydı alacaktım ordan ama yoktu.Yıldız a gittim aldım çıktım.

Ama Cengiz balıkçılığın önünden yöresinden geçmem.

Not:Yıldız balıkçılığa olan biteni anlattım.Cengiz de yüzüme bakmadılar dedi.Eleman abi yoğunlardır toptan çalışıyorlar olabilir dedi.Ne kadar aynı sektörde olsalarda ticaret anlayışı bu olsa gerek kötüleme olmadı asla

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Oltayı dün aldım.Shimano Exage 10000 ve nexave 4.20 surf aldım.Üsküdardaki ve karaköydekileri dolaştım.İlk önce sabah cengiz e girdim.Yarım saate yakın içeride kaldım 10 dakika ara ile 2 kere sordum birisi bana yardımcı olabilirmi diye tamam abi hemen arkadaş geliyor gidiyor felan falan dediler bir Allahın kulu yardımcı olmadı.Ordan yıldız balıkcılık a girdim.Kapıdan içeri sağ bacağımı soktum birisi geldi saolsun yardımcı oldular fiyat verdiler.Ordan karaköy e geçtim.Oradada ellerinden geldiğince yardımcı oldular .Geri üsküdar a döndüm.Cengiz e bir bakayım dedim aklım kalmasın.bu sefer 15 dakika dayanabildim.1 kere sordum bakabilecek varmı kasaya 3 kişi vardı bir tanesi 1 cümleyi bırak kelime söylemedi.Çıktım hemen okyanusa gittim ordada yardımcı oldular baya.Taksit olanağı olsaydı alacaktım ordan ama yoktu.Yıldız a gittim aldım çıktım.

Not:Yıldız balıkçılığa olan biteni anlattım.Cengiz de yüzüme bakmadılar dedi.Eleman abi yoğunlardır toptan çalışıyorlar olabilir dedi.Ne kadar aynı sektörde olsalarda ticaret anlayışı bu olsa gerek kötüleme olmadı asla
Takımlarn hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Benden de tebrikler.Esnaf olmak zor iştir.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Kamış ve makina uyumlu olmuş, güle güle kullanın.

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç

İşin doğrusunu da söylemiş ama... Gerçekten çok yoğunlar bu aralar; o mağazada bildiğim 6 eleman; 3 de kendileri 9 kişi yetemiyorlar... Eğer bir boşluklarını yakalayabilir iseniz ilgilerini esirgemezler hiçbir şekilde... Benim günde 3-4 kez girip çıktığım oluyor herhangi birşey sorabilmek veya almak için; biraz sağı-solu dolaşıp geliyorum; olmadı sahile inip tekrar dönüyorum falan...:) Biraz anlayış göstermek gerekiyor; haliyle o an ilgilendiği müşteriyi de bırakamaz tabii...:)

Aldığınız ürünler de kötü değil; iyi günlerde kullanmanızı dilerim...

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
valla banada telefonu kapattılar cengizde, niye bilmem çok yoğunlar galiba. zaten mersindeyim gidemem şindi oralara.
Yinede sen sitenin suponsorundan al. en azından nereden aldığın belli olur. fişi faturası, hatta irsaliyesi bile elinde olur. dükkandan aldığımız zaman parayı verdinmi alışveriş bitiyor, fiş bile kesmiyor. bi eksiği gediği olsa nasıl geri kabul ettirecez!