Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olta takımı önerileri

bendenbana2

Yeni Üye
Adı
mert
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba sayın forum, balık sevdasına yeni başladım aranıza yeni katıldım öncelikle selamın aleyküm.İstanbul avcılarda oturuyorum bu bölgede avcılar sahilde balık tutmak istiyorum istavrit vs vs surf mü lrf mi spin mi nasıl bir takım yapmalıyım 2.5k bütçem var yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
o bölgede bi süre ikamet ettim o yüzden size tavsiyem lrf olacaktır istavrit hedeflerseniz daha çok sansınız olur.

c90

Yeni Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selam alaçatı delikli koy urla demircili koy civarları ne tür bi takım gerekir teşekkürler

Demir_ııw11

Yeni Üye
Adı
Demir
Merhaba sayın forum, balık sevdasına yeni başladım aranıza yeni katıldım öncelikle selamın aleyküm.İstanbul avcılarda oturuyorum bu bölgede avcılar sahilde balık tutmak istiyorum istavrit vs vs surf mü lrf mi spin mi nasıl bir takım yapmalıyım 2.5k bütçem var yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.
Selamlar istavrit çok iyi olacaktır şu anda farklı türlerde lrf ye bakıyor
benim önerim takım olarak
Kamışa
Ryuji Matrix Aji 198 Cm 0.8-6 Gr
Fujin Salty Rugger 230 Cm 0.8-10 Gr
Fujin Ajime 198 Cm 05-5 Gr

Önerim kamışta fujin ajime 198 05-5 sonra salty rugger sonra matrix
Makinede
Fujin Sniper 1000 LRF
Okuma ARIA-1000a
Okuma Acuador ACU-1000A

Önerim Fujin sniper 1000 sonra Okuma acuador 1000 en son aria 1000

ip olarakta 4x 0.04-0.08 arası seçebilirsin
ucuna 0.12 floracarbon
yem olarakta fujin yummy alabilirsin
önerimde 2gram jighead
iyi avlar

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
selam alaçatı delikli koy urla demircili koy civarları ne tür bi takım gerekir teşekkürler
Surf takımı yapmanız gerekecek, Bütçenize göre 3 parçalı 4.20 boyunda bir kamış ile surf kafa bir makine rahatlıkla işinizi görecektir. Alışveriş için tanıdık birini ararsanız esnaf dostlardan da önerebilirim.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben decathlonun symbios 900 power kamışını çok beğeniyorum ve herkese öneriyorum. Yine decathlonda okuma surf 8K makinenin yerli yabancı forumlarda kullanıcı yorumları çok güzel. Bütçenize göre elbette ama değerlendirebileceğiniz bir takım bu olabilir..