Muhayyer
Daimi Üye
anladım abi ama şurada yazdıklarınızdan bile çok şey öğrendim yanı araştırıyorum araştırdıkca hevesleniyorum hemen sahip olmak istiyorum bütçemi sizin tavsiyenize göre 150 tl ye kadar cıkartım ama yine sanırım yetmeyecek bugun sipariş verecektim hatta sizin dediğiniz takımı bugun sipariş vermeyi düşünüyordum ama siz böyle diyince yine kararsızlaştım 🙂
Hemen her stilde avlanmaya çalışan biriyim şahsen. Merasına, havasına, balığına göre hangisi uygunsa onu kullanıyorum.
İçlerinde şu diğerinden üstündür diyeceğim bir stil yok. Oysa sen diyorsun ki sadece çadır alanı bölgesinde avlanacağım, o meraya uygun takım düşünmelisin.
Bugün senin için o fiyat grubundaki kamışlara baktım misal lrf için. G-force kamışın 1-10 gram aralığında atarlısı olsa idi onu önerirdim ama göremedim, o nedenle 5-20 gram önermek durumunda kaldım. Hani belki bütçen yetmez, o atar aralığında ne denk getirebilirsen atarsın diye sırf. Yoksa kafamdaki lrf atar aralığı için çok tercih etmem 5-20' yi...
Ama madem ki bütçen 150 liralara çıktı, yarın olsun hayrolsun, arkadaşlar mutlaka bir şeyler tavsiye ederler...
Hayırlı geceler 🙂