Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oltama gelen çeşitli balıklar. Çanakkale-Sivrice

Adı
Orhan Küçükbiçmen
15 senedir Sivrice'deyim demişsin ya Orhan abi, umarım çoooook daha uzun seneler orada yaşar ve o güzelim balıkları yakalamaya devam edersin.
Çok teşekkürler sevgili Şeref kardeşim, gerçi ilk iki sene Assos Kadırga'da oturdum ama günlerim balık tutmakla Sivrice'de geçti, Sivrice genel olarak bu bölgenin en zengin balık çeşidine sahiptir buda bizim şansımız, inşallah seni tekrar buralarda görmek isteriz ve güzel balıkları hep beraber avlarız.:):):) sevgiler hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Bulutlu,yağmurlu bu pazar günü ,,daha önceki avlardan verdiğin bu güzel balık çeşitlemesi ilaç gibi geldi Orhan abi...
daha nicelerini yakalaman dileğiyle...rastgelsin....:)
Çok teşekkürler sevgili Bülent kardeşim, tabi bunlar sadece tekne ile yapmış olduğum avlar arkadan kıyı balıkçılığımda tutmuş olduğum balıklar gelecek, ben de sana güzel avlar dilerim.:)sevgiler hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Sevgili Üstadım, gözlerim kamaştı akşam akşam...:harika::harika::harika:Sağlık ve sıhhat içinde devamı diliyorum...

Çok teşekkürler canım kardeşim benim,:):):) hepimizin yoğurt yiğişi değişik, senin ne kadar usta istisna bir amatör balıkçı olduğunu biliyoruz, aynı zamanda senin gibi güzel, beyefendi bir dostum olduğu için de kendimi çok şanslı hissediyorum, inşallah arayı fazla uzatmadan tekrar bir araya geliriz, ben çok arzu ederim, selamlar sevgiler hoşçakal.:):):)

Cazador

Aktif Üye
Adı
tayfun dinc
Ne kadar şanslısınız bu kadar çok balıkla teşviki mesainiz olmuş,ne güzel, ne kadar çok tecrübe ve bilgi sahibisinizdir,sizden çok şey öğrenmememiz lazım....

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Tebrikler Orhan Abi. Nice 15 senerlere. Umarım bizlere de Rabbim böyle emeklilikler nasip eder.
Çok teşekkürler sevgili Sabahattin kardeşim bu zamana kadar yaptıklarımız ortada çok konuşup baş ağırtmaktansa, işte böyle somut olarak bilgimi tecrübemi,
becerimi ve gerçekleştirdiğim avlarımı ortaya koymak ve bu konuda daha ziyade bu işe yeni başlayan kardeşlerimize yardımcı olmak, bu şekilde de onlara rehber olmak.:):):) zaten hepimiz bunun için buradayız, burada benden daha çok tecrübeli daha çok bilgili daha çok balık tutan çok değerli arkadaşlarımız ve ağabeylerimizin de olduğunu söyleyebilirim onlar da her zaman birkiklerini paylaşmaya hazırlardır,:) bizlerin vazifesi sizlere sadece doğruları anlatmak olmalı,:)
sevgiler hoşçakalın.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Bulunduğunuz yerin güzelliği sizin gibi bir ustanın tecrübesi, bizim gibi balık sevdalılarının iç çekişlerine neden oluyor Orhan baba :)

Şaka bir yana gerçekten çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz ve tecrübelerinizi bizimle paylaşarak belki bir çoğumuzun içindeki ateşi körüklüyor, sizin av raporlarınızı okurken sanki bizde sizinle av yapıyormuşcasına heycan duyuyoruz. Teşekkürler Orhan Abi....
Çok teşekkürler sevgili Gündüz kardeşim, ben de sizin gibi denizi ve balık avlamayı çok seven biriyim kendime göre ve yapmış olduğum balık avları ile ilgili olan birikmiş bilgi tecrübelerimi sizlerle her zaman paylaşmak için buradayım.
sevgiler hoşçakalın.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan abi maşallah
valla 15 sene önce gerçekleşmesi sizin için hayırlı olmuş
tebrikler bizlerede nasip olur inşallah böyle avlar.
Çok teşekkürler inşallah sizler de emekli olduktan sonra balık avına daha çok vakit ayırırsınız, sevgşler hoşçakal.:):):)

şebboy

Üye
Adı
Ahmet Şebboy
Orhan ağabey herkese nasip olmayacak resimler.Sana birşey sormak istiyorum? Melanurlar gördüğüm kadarıyla çapariyle tutulmuşlar o avın hikayesinden bahsedermisin , malzeme ve yöntemi çok merak ettim , şansının daim olması dileğiyle .Teşekkürler.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
darısı bizlerin başına. Çok keyifli avlarınızı okuyoruz,resimlerde iyi geldi valla,her avınız bereketli olur inşallah,daha nice yıllar keyfiniz daim olsun.
Teşekkürler Görkem kardeşim, burada zaten bunun için bulunuyoruz, bu fotoğraflarda böyle balıkçı sitelerinin olmazsa olmazlarından, ben de sizlere güzel avlar dilerim, Çanakkale'ye gelirseniz beklerim sevgiler hoşçakal.:):):)