Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

oltayı SOL el ile kullanan varmı :)

SinanSinan

Aktif Üye
bence biraz kendi bildiğin gibi takıl cünkü ben iki hafta önce ilk defa gittiğimde bayağı birşeyi öğrenmiştim bilgi olarak ama pratik uygulama eksiği vardı on yıldır yirmi yıldır balık tutan adamlar vardı konuştuk onlarla makinan kaçlık diyorum o ne diyor önden kalamamı arkadan kalamamı bi işte ekipmanını tanımak uzmanlıktır başarıyı getirir en iyisi olursun ama adamlar da bunlar gereksiz ben balık tutuyorum diyorlar sen hem bilgiye hem balık tutma becerisine sahipsen uzman olursun bunu anladım yani tutabiliyorsan bildiğin gibi yap ama anlamadığım bir nokta var sol elle tutup sağ elle nasıl çeviriyorsun o mantıklı gelmedi işte çevirme kolunun ters olması için solak kullanım için değişebiliyor mu kolun yeri
Evet abi degisebiliyor değiştirmeden yapabilmek özel yetenek ister :D

SinanSinan

Aktif Üye
Askerde bir arkadaşım vardı solak. Yüksek atlamada herkes gibi sağdan gelerek atlamaya çalışıyordu. Deve kadar boyu olmasına rağmen kendinden 15-20 cm kısaların atladığı mesafeyi atlayamıyordu. Sonra ona da dedik sen soldan gelerek zıpla (insanların zıplama ayakları terstir. solaklar sağ ayak üzerinden zıplarlar) adam rekor kırdı neredeyse. Belki sizde yönü değiştirirseniz oltaya hakimiyetiniz çok değişecektir. :D
Cok pis gaza geldim sol ile daha iyi atarım gibi bi his var icimde :D hafta sonu sahil misina kopma sesiyle inler artık :D

B

BS Okuru

Misafir
bence daha iyi sağındaki adam için iyi sen solla o sağ ile atacak arada mesafe bırakmış oluyorsun iki taraf içinde rahatlık olur :)

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben sağlağım ama sarımı yine sağ elimle yapıyorum öyle alışmışım daha kolayıma geliyor