Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Online oyun oynayan varmı.?

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Benle hemfikir olanları görmek hoşuma gitti ama zarar görmüş olanların da yazılarını okumak can sıkıcı doğrusu.

Dozu ayarlanmazsa, uyuşturucudan pek farklı değil etkileri.

whitefoxss

Aktif Üye
Adı
T.KIRTMAN
Hostingden kaynaklanan bir sorun var az önce bende denedim ama siteye giremedim.Site zaten yapım aşamasında,forumda ayrıntılı bilgi ve yorumlar mevcut.Call of Duty4 char kasmakla alakası olmayan bir durum.Serverlerimizde oyuna ilk başlayan ve 1 seneden beri oynayan oyuncuların tüm silah,mühimmat vs. aynı.Bu nedenle sadece yeteneğinizi geliştirmeniz gerekiyor.Oda 1 ay gibi bir sürede belli oranda gelişiyor.Bad company 2 de ise 1 hafta içinde en son level silahları ve skilleri açabiliyorsunuz.Knight,Metin2 tarzı oyunlardan değil yani.Resmi sitesinde video var izlemek isteyenler için link:
http://vimeo.com/6161703
Oyuncu gözüyle oynamak gerçekten sürükleyici,bir de karşındaki pc değil,insan zekası.Herkesin değişik bir oyun tarzı var ve bu oyuna ayrı bir hava katıyor.Bu arada iyi bir sistem olması gerekiyor.Örnek olarak kabaca benim sistemim Intel Q6600 işlemci,4X1 Gb Muskin Redline ve XFX 8800Gtx ekran kartından oluşuyor.

Bulent

Üye
Adı
bulent ERDİK
Knight Online hakkında yazdıklarınız malesef çok ama çok dogru ...

Ancak bunu bilinçli yapıyorsanız bence problem yok. Mesela benim baglı oldugum server ın savaş gunleri c.tesi ve pazartesi. savaşlar 2 saat sürer ve mutlaka takılırım. Eger c.tesi akşamı balıga cıkmayacaksam ertesi gun pazar oldugundan pk yapar ve sabahlarım. Bunun dışındaki saatlerde pek oyuna girmem. Benimde tanıdıgım saatlerce pc başından kalkmayan insanlar var ve her seferinde söylüyorum zararlı oldugunu. Umarım en kısa zamanda bırakırlar. Onlar oyunun oyun oldugunun ve keyif için oynandıgının farkında deiller malesef ...

whitefoxss

Aktif Üye
Adı
T.KIRTMAN
İşin aslı,Metin2 olayına girmiştik bizde bir zamanlar.Eşimde oyun oynamayı sever ve clan oyuncusudur.Hayatımızda 1 kere o tarz kasma denilen tarzda oyun oynadık.Ben 75 lvl eşim 55 lvl kasmıştı(Kasmak nasıl bir anlatımsa:D) ya biz ne yapıyoruz dedim.Hergün 2-3 bazen daha fazla saatim pc basında salakça bir oyunla uğraşmakla geçiyor.Oyunu sildik tabii charlarıda..Bir oyun eğer sizi eğlendiriyorsa güzel diye nitelendirirsiniz.Ama güzel dediğiniz oyun sizi pc başına esir ediyorsa çok dikkat etmeniz gerekir.BU sebepten dolayı,hastalık haline gelmiş oyun bağımlılıklarından dolayı destek alan insanlar tanıyorum.Aman dikkat.

BOĞAZIN EFENDİSİ

Aktif Üye
Adı
Alparslan Altan
Bende Cross fire Oynuyorum nerdeyse Baligi Unutturdu bana :):)

Ersin

Daimi Üye
Adı
Ersin M.Karaketir
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bende tam 1,5 yıl travian hastalığına yakalanmıştım. Sonunda bizim birlik oyunu kazanmıştı ama hayatımım 1,5 yılı uçup gitmişti. Oyun bittikten sonra o kadar rahatladım ki bir daha mı, asla...

Bu tür uzun süren ve online oynanan oyunlar insanları pc başında esir ediyor, zamanlarını, düşüncelerini çalıyor, sosyal ilişkileri bitiriyor. Gecenin bilmem kaçında yastığa başını koyduğunda uykuya dalmak yerine acaba askerlerim, köyüm ne alemde, saldırdılar mı, rahatları yerinde mi vb. düşünüyorsun. Hastalığı atlatmış birisi olarak bu tür oyunlara bulaşanlara acil şifalar diyorum. Bulaşmayanlara ise tek tavsiyem merak bile etmesinler. Hayat balık tutarak daha renkli ;)

tanbays

Aktif Üye
Adı
Tanbay S.
SANAL TATMİN - GERÇEK YIKIM

Dozunda bırakıldığında eğlenmek için ideal ortamlar, ama şu var ;
tüm bu tip oyunlar için aynı şey söz konusudur ki , zaman, uyku, dinlence, mefhumunu ortadan kaldırıp bilinçaltında takıntı yaratan uykuyu bölüp kalkmadığınızda başarısız olacağınız, uygunsuz zaman dilimlerinde ayarlanmış char, karga, korkuluk, gübre, altın, deteryum, veya değerli madenler vadeden bir telkine oyundan başka herşey denir bence,

Zamanında benimde oynadığım hayati bazı element veya maddeler için paraveya GSM mesaj sistemiyle para ödemeden oyuna devam etmenin mümkün olmadığını gördüğümde bıraktığım Gençlerin, Anne babalarının telefonlarını kullanarak hırsla oyuna devam ettiklerini bildiğim sonu olmayan dipsiz kuyular bunlar...

Bırakın eğlenmek için oynamayı yanına bile yaklaşmanın sakıncalı olduğu bir bilinçsiz tüketici avlama sanatı.

Açın strateji veya araba yarışı tipinde oyunları sıkıldığınızda kaydedin, kapatın.

Ben yokken kargamı bastı, düşmanlarım birleşip banamı saldırdı diye , hayatta düşüneceğiniz başka şeylerin önüne geçmesine izin vermeyin...

Bu yaz gidin bir balkon saksısına domates fidesi ekin bol güneş alan bir noktada balkonunuzda sulayın en azından taze taze domates yersiniz...

Şimdi Reklam yapıyorsun derler ama çok agresifseniz gidin grup kurun Paintball oynayın sosyalleşin, alın oltanızı gidin balık tutun...

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Bende tam 1,5 yıl travian hastalığına yakalanmıştım. Sonunda bizim birlik oyunu kazanmıştı ama hayatımım 1,5 yılı uçup gitmişti. Oyun bittikten sonra o kadar rahatladım ki bir daha mı, asla...

Bu tür uzun süren ve online oynanan oyunlar insanları pc başında esir ediyor, zamanlarını, düşüncelerini çalıyor, sosyal ilişkileri bitiriyor. Gecenin bilmem kaçında yastığa başını koyduğunda uykuya dalmak yerine acaba askerlerim, köyüm ne alemde, saldırdılar mı, rahatları yerinde mi vb. düşünüyorsun. Hastalığı atlatmış birisi olarak bu tür oyunlara bulaşanlara acil şifalar diyorum. Bulaşmayanlara ise tek tavsiyem merak bile etmesinler. Hayat balık tutarak daha renkli ;)
benim calıstıgım sirketde trivian oynamayan kalmadı tam bir hastalık oldu :D hatta dilek hanım adında bi arkadasımız kredi kartı ile netten para alıp karşı köye saldırmayı bile düşünüyordu ben zor engel oldum trivian cok fena :) ateşli mancınık atlı askerler askerlein eğitimi bir sürü teferruat..

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=285680

bu bayağı bir hastalık yaratan Gladiatus oyunu 2-3 sene önce bir sardım bu belaya tuvalete giderken Bedir görev var babacık bak sen gelicem diye gidiyordum. Taaaki 1 hafta önce gelen bir maile kadar sakin geçen hayatıma yine girdi bu virüs,Ya bidakka arkadaşlar ben arenada 1 kişi kesip kazandığım altınla gladyatörüme 2 BECERİ basayım da geleyim:D:D:D:D