Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

OWNER 50660 Serisi Kullanıcı Yorumları

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pratikte lüfer familyasına uyar gibi gelse de, mantık olarak bana ters geliyor.. Sonuçta lüferi çekerken bir mücadele vermiyoruz, boşluk bile bırakmaya gelmiyor.. Yani heyecanı zaten yemi tıkırdatmasında, basacan o anda tasmayı sonrası hikaye, tasma da olmayacaksa sadece et avcılığı gibi geliyor.. Diğer mücadele veren balıklarda tabi ki faydalı ve ben de kullanıyorum..

Sökeli

Aktif Üye
Adı
Sami Sökeli
Tekne'de kullandım verimsiz geldi, kıyı avlarında 1-2 nosunu kullandım.

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Tekne'de kullandım verimsiz geldi, kıyı avlarında 1-2 nosunu kullandım.

Sami abi bu iğnenin 4 numarasını tekneden her zaman kullanırım ve bugüne kadarda sayısız balık yakaladım...Takımı tabana yatırmak suretiyle,balık iğneye kendi yakalanıyor ne tasma gerekiyor ne de başka birşey...
Kıyı avlarımda şamandıralı takım ve dip takımlarımda da sıklıkla kullanırım ve her zaman balığın nazlı olduğu zamanlarda imdadıma yetişen bir iğnedir...Tek dezavantajı iğnenin iç kertiğinin çok çabuk körelmesi,bu sorunuda da her ava yeni iğne kullanarak ortadan kaldırdım...Ben memnunum sonuçta iğneyi yapan Owner firması...

Sökeli

Aktif Üye
Adı
Sami Sökeli
owner 50173 no.3

Orhan

Üye
Adı
Orhan Avsar

Sami abi bu iğnenin 4 numarasını tekneden her zaman kullanırım ve bugüne kadarda sayısız balık yakaladım...Takımı tabana yatırmak suretiyle,balık iğneye kendi yakalanıyor ne tasma gerekiyor ne de başka birşey...
Kıyı avlarımda şamandıralı takım ve dip takımlarımda da sıklıkla kullanırım ve her zaman balığın nazlı olduğu zamanlarda imdadıma yetişen bir iğnedir...Tek dezavantajı iğnenin iç kertiğinin çok çabuk körelmesi,bu sorunuda da her ava yeni iğne kullanarak ortadan kaldırdım...Ben memnunum sonuçta iğneyi yapan Owner firması...
Tek avlık kullanım dahil tüm söylediklerine katılıyorum,Mehmet Kardeş :) ilk 7-8 yıl önce kullanmaya başladım,Matzuo varsa matzuo kullanırım,yoksa owner 50660

Rastgelsin.

cenk

Yeni Üye
Elimde 2 numarası var büyük geliyor, 4 numarası var küçük geliyor. En ideali 3 numara ama Antalya'da bakmadığım yer kalmadı, bulamadım. İnternetten baktım diğer mağazalarda da yok.:confused:

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Konu eski ama çupra, mercan ve mırmır için tekneden önerilen bir iğne. Bu süreçte kullanan oldu mu acaba?