Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özdere li olduk

TurgutCAN54

Yeni Üye
Adı
turgut can
Arkadaşlar çok mutluyum, Allah (CC) size de nasip etsin İzmir Özdere den bir evimiz oldu. Akabinde bir balıkçı teknem olsun diye araştırmadayım. Ya Valla çok mutlu olduğum için paylaşmak istedim, tekrar ediyorum dostlarıma daha iyileri nasib olsun İnşallah...

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İnşallah en kısa zamanda teknenizi alırsınız ve tüm dilekleriniz gerçekleşir.Aynı zamanda avlarınız ile güzel paylaşımlarda bulunursunuz.

Can_Ordu

Daimi Üye
Adı
Can ÖNEL
Güle güle oturun. Allah mutlu mesut etsin. Biz de geçen yaz oradan ev bakmıştık. Bir kaç emlakçı gezdik bir kaç mahalle gezdik sonra deniz kenarında bir pansiyonda çay içtik. Güzel yer gerçekten denizi de pırıl pırıldı. Yolun altındaki evler ve villalar çok pahalıydı ama güzellerdi...

alganiresidence

Aktif Üye
Adı
Barış Gök
Turgut abıqcım bizimde özdere cukuraltında ev var tüm yaz ordayım gelince görüşürüz Hayırlı uğurlu olsun yeni evin...

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Allah her daim gönlünüze göre versin inşallah.

iasoslubalıkçı

Aktif Üye
Adı
Mehmet YİĞİT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hayırlı uğurlu olsun abi eviniz. Allah (c.c.) daha iyilerini de nasip etsin abi. umarım en kısa zamanda istediğin tekneyi de alırsın.

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
Arkadaşlar çok mutluyum, Allah (CC) size de nasip etsin İzmir Özdere den bir evimiz oldu. Akabinde bir balıkçı teknem olsun diye araştırmadayım. Ya Valla çok mutlu olduğum için paylaşmak istedim, tekrar ediyorum dostlarıma daha iyileri nasib olsun İnşallah...
güle güle oturun..ee teknede şart şimdi