Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgür Arslan – Silivri – 2013

ksc

Üye
Adı
tuncay
Ksc nickli arkadaşım humminbird 998 de navionics derinlik haritasını mı kullanıyosun? Evetse lisanslı mı aldın yoksa kopyalamanın yolu var mı? 800 lira haritaya vermek istemiyorum
evet kullanıyorum.
orjinal aldım. Ben aldığımda o kadar pahalı değildi. sadece marmarayı kapsayanı vardı. şimdi değişmiş sanırım.

BerkTR

Üye
Adı
Berk Gndnr
Özgür abi Marmara ereglisindeyimde nerelerde ne tutabilirim aji bi yardimci olursan sevinirim

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
o balıkları aldığın yerde gece canlı tekeyle beklesen hiç olmadı eşkina alırsın, gündüz zor yemli bu sıcaklarda. bir olta canlı teke indir dibe, bir olta zokalı takım yaprak istavrit dipten 3-4metre yukarılara lüfergiller için.

yemli de olmadı, işte bunlar. başka işler deneyeceğim. oynak konusundakş fikirler okundu. telrkkürler...

a.sevinç

Aktif Üye
Ksc nickli arkadaşım humminbird 998 de navionics derinlik haritasını mı kullanıyosun? Evetse lisanslı mı aldın yoksa kopyalamanın yolu var mı? 800 lira haritaya vermek istemiyorum
bence de verme zaten. osinografi dairesinden aldıkları bilgileri gps ile birleiştirmişler. ve satıyorlar. ister 3d ister 2d olsun reel ve net bilgi yok marmara için. (özellikle fay kırık çizgileri)zaten su altındaki var olan taşları göstermiyor. eğer olası taşları bu haritadadan saptarım diyorsan yanılıyorsun. ben haritasız kullanıyorum. google earth üzerine 998 in point lerini işledim. icraattan önce bi durum değerlendirmesi yapıp yeni noktalar tain edip öyle hareket ediyorum. bol balıklı günler dileği ile

sonofmyr

Yeni Üye
Adı
hüseyin yılmaz
bence de verme zaten. osinografi dairesinden aldıkları bilgileri gps ile birleiştirmişler. ve satıyorlar. ister 3d ister 2d olsun reel ve net bilgi yok marmara için. (özellikle fay kırık çizgileri)zaten su altındaki var olan taşları göstermiyor. eğer olası taşları bu haritadadan saptarım diyorsan yanılıyorsun. ben haritasız kullanıyorum. google earth üzerine 998 in point lerini işledim. icraattan önce bi durum değerlendirmesi yapıp yeni noktalar tain edip öyle hareket ediyorum. bol balıklı günler dileği ile
240€+kdv de yuh zaten cihazı daha ucuza aldım. garmin cihazların çok satmasının en büyük sebebi bu harita davası.

P.S. laptopuma yüklediğim opencpn programı ile derinlik haritaları kullanıyorum. taşları göstermese de herkese tavsiye ederim

ozgurarslan

Daimi Üye
bizim sokağın önüne, bir iskele yapıldı. iki küçük usturmaça aldım. ilk yanaşma çok başarılı olmadı, baştan kıçtan bağlamak lazım. tek ortadan bağlayınca kuvvetli dalgada durdu ama zor durdu. istavrit iki kilo kadar sipariş üzerine. iskelede baba yok ondan olmuyor. fotoğraf da çekeceğim. olmadı baba niyetine iki demir bağlayacağım. diğer konuya gelirsek; bende marmara bölge haritası yok. nasıl edinebilirim. bilgisi olanlar yardımcı olabilirler ise memnun olurum.yorumlarınızı bekliyorum.