murat karahan
Daimi Üye
- Adı
- Murat Karahan
Hafta sonu Silivri'deyim. Gece gündüz biraz avlakları şenlendireyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Garmin cihazın varsa http://gpsunderground.com/forum/gar...g2-vision-veu015r-aegean-sea-sea-marmara.html unlocked olanı indirip sdcarda garmin klasörü içine atabilirsinbizim sokağın önüne, bir iskele yapıldı. iki küçük usturmaça aldım. ilk yanaşma çok başarılı olmadı, baştan kıçtan bağlamak lazım. tek ortadan bağlayınca kuvvetli dalgada durdu ama zor durdu. istavrit iki kilo kadar sipariş üzerine. iskelede baba yok ondan olmuyor. fotoğraf da çekeceğim. olmadı baba niyetine iki demir bağlayacağım. diğer konuya gelirsek; bende marmara bölge haritası yok. nasıl edinebilirim. bilgisi olanlar yardımcı olabilirler ise memnun olurum.yorumlarınızı bekliyorum.
sağol hamdi, istediği balığı tutamayan karasal işlerle uğraşıyor, ne yapalım.Kolay gelsin![]()
denk düşürebilirsek tanışalım. denizde teknesini bulup ksc nickli tuncay'la tanıştım mesela...Hafta sonu Silivri'deyim. Gece gündüz biraz avlakları şenlendireyim.
ben öyle cahil bir üniversite mezunuymuşum ki, iki yıldır, boyanın kutusunu okumadan milketin sözü ile zehirliyi vurup dokunma kuruması tamamlanınca bir saat sonra, denize atıyormuşum. bu sabah çay içerken okudum, en az iki kat, katlar arası sekiz saat yani en az 24 saat sonra atılıyormuş...hatta şehir efsanesi gibi, hemen atmak lazım yoksa etkisi kalmaz demişti biri, onun sözü ile alelacele atıyorduk...Böyle işlerle uğraşması o kadar zevkli ki.. Vakit olsa da ben de uğraşsam hiç sıkılmam. Ancak haftasonları ilgilenebiliyoruz![]()
Kayığın altını temizleyip zehirlisini vurmam 1 ayımı aldı![]()
çok teşekkürler. ben cihazımda bir sd card yuvası bir kablo bağı yuvası göremedim. ancak menülerde dolaşırken dediğin klasörü hatırlar gibiyim. bir yolu vardır elbet. locked niye locked? paralı mı? daha mı detaylı? buraaki cep telefonu interneti ile ancak foruma yazabiliyorum, pek araştırma yapmaya müsait değil hızı. o sebeple soruyorum...Garmin cihazın varsa BlueChart g2 Vision - VEU015R - Aegean Sea & Sea of Marmara unlocked olanı indirip sdcarda garmin klasörü içine atabilirsin
İphone ipad için flytomap allin uygulamasını tavsiye ederim.
Türkiye derinlik haritaları mevcut sadece 10 küsür usd