Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgür Arslan – Silivri – 2013

ozgurarslan

Daimi Üye
benim üç sene evvel 5.5 mt, sürat teknem vardı, eski bir 90 hp yamaha vardı arkasında. o paraşüt çekmeye yarayan tekne bile 60 km/ saat yapıyordu. aynı zevki aldım desem yeridir. tabii daha güvensiz, dalgayı pupadan alıp da kayarsan ödün ***una karışıyor...:)

ozgurarslan

Daimi Üye
tekne üç kişi ve tam yük ile 26 km/saat hız yapabiliyor. dipten rapala çektim sabah dörtte, isabet olmadı. yılmak yok...

umooth

Daimi Üye
Adı
umooth
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tamer haklıymışsın. inanılmaz, gerçekten inanılmaz. 36 km/saat hem de iskele omuzluktan dalga alarak. boş tekne, tek benim ağırlığım 75 kg. 15lt benzin ile bu denizde. üç kişi binince ölçmedim, telefonu kıyıda bıraktım. ancak baş orta kıç oturulursa yine planning'e geçiyor tekne. hızı yine 30 vardır o durumda bile. ben balık bulucu ve tam yük, çapalar ve iki kişi.tam yolda 18 ile gidiyordum geçen sene. bu sene, aynı durum ve midyeli yosunlu 12 ile gidebiliyordum. bu üç katı hız, inanılmaz...tek keyfi bozan şey, maske bandı, kağıt bant feci yapışmış, sökemedik...suds şişsin, yarın deneyeceğiz çizgiyi görmeyi...
Bandın üzerine saf alkol dök Özgür hemen salar kendini

syuki

Yeni Üye
Adı
Saim Yüki
Kan Grubu
A Rh Negatif
bende silivriye geldim.Kayığıda indirdik suya hatta pazar bi deneme yaptım 3 kg kadar istavrit aldım görüşelim

ozgurarslan

Daimi Üye
saf alkol zor bulurum. seksen derece limon kolonyası,doğanın saf damlası? derinlik haritası değil, konturleri belirleyen marmara haritası olsa yeter. mark ettiğin gps koordinatının yanına derinliği manuel olarak girebiliyorsun. sonardan derinliği görüyorum. ben şu an boş kağıt gibi bir yerde noktalardan ibaretim. bir kıyı kontürü olsa fena olmazdı...

Tamer10

Aktif Üye
Adı
Tamer
tamer haklıymışsın. inanılmaz, gerçekten inanılmaz. 36 km/saat hem de iskele omuzluktan dalga alarak. boş tekne, tek benim ağırlığım 75 kg. 15lt benzin ile bu denizde. üç kişi binince ölçmedim, telefonu kıyıda bıraktım. ancak baş orta kıç oturulursa yine planning'e geçiyor tekne. hızı yine 30 vardır o durumda bile. ben balık bulucu ve tam yük, çapalar ve iki kişi.tam yolda 18 ile gidiyordum geçen sene. bu sene, aynı durum ve midyeli yosunlu 12 ile gidebiliyordum. bu üç katı hız, inanılmaz...tek keyfi bozan şey, maske bandı, kağıt bant feci yapışmış, sökemedik...suds şişsin, yarın deneyeceğiz çizgiyi görmeyi...

kalın zımparadan sonra birde ince zımparayla geçseydin hız çok az daha farkederdi ,ne kadar cam gibi yüzey o kadar az sürtünme ve hız :) bizde uygulaya uygulaya öğreniyoruz işte :D yük dağılımıda çok önemli bu arada.şu bandıda boyadan hemen sonra çıkarsaydın sorun olmazdı,bu yaz sıcaklarında kalitesiz bandlar kaynıyor yapıştığı yüzeye,oto boyacılarının kullandığı kaliteli bantlar güzel.valla 34-35 km hız 4.5 m hele çok dengeli olmayan bir tekne için bence iyi hız,fazlası bizim teknelerde tehlikeli olur kannatindeyim.

Bir fırsatını bulsam oğlumu ve çadırımı alıp kıyı kıyı kamp yapa yapa 2-3 gün bir tatil yapmayı çok istiyorum.Müsait havada da açıklarda orkinos sırtısı da mukteşem olurdu :D ama nerde hep lafta kaldı geçen seneden beri :(

ozgurarslan

Daimi Üye
hepsi olur tamer...bant tırnak, kolonya vb şeylerle çıkmadığı gibi sentetik tinerle bile çıkmadı. zamanla artık...