''daha iyilerini versin Allah, gözümüz yok, ama 1 balık almak da çok can sıkıcı... 🙂 '' Alıntı Özgür Arslan🙂 🙂
Hiç balık alamamak daha da çok can sıkıcı...🙂 🙂 🙂
Abi, inan öncelikle ekipman işi, yazıp çiziyoruz işte.
Arkadaşlar şu kamış Vega'dan da iyi diyor. Hani ben kullanmadım G2 yi, belki kullansam aşık olacağım.
Ama şu bir gerçek, istersen Herkül ol (ki ikimiz de değiliz
🙂 ) kamış kamış değil ise, .ıçını yırtsan nafile...
Sen daha ziyade tekne avı yaptığın için, kamış da çalışman lazım. Bunlar zaman isteyen şeyler...
Ben çok biliyorum boş kurşun ile Tarabya'da kimselerin olmadığı zamanlarda atıp suya düştüğü an çektiğimi defalarca.
Bu iş Çamlıbahçe'de rapala atarak geliştirilmez, boş kurşun atarak önce sakatlık çıkarmadan ve kimseye dolaşmadan belli bir seviye yakalanmalı. Sonra kendine ve kimseye zarar vermeyecek kadar kamışla barıştığında ava başlamalı... Ama senin en büyük problem o kısa saplı kamış. Önce bir etiket al, üzerine "çapari kamışı" yaz, o kamışa yapıştır, onunla bu ağır işi unut. Sonra sana kamış bakarız.
Yanlış anlamıyorsun abi değil mi sözlerimi, yazarken bazen ukalaca geliyor kelimeler, cümleler, ama gülümseyerek yazıyorum inan. Yazı karşılıklı konuşma gibi olmuyor bazen de, yanlış anlaşılma olmasın diye dikkat ediyorum, sevgi ile ve saygı ile yazıyorum bunları. Güzel avların olması dileği ile yazıyorum bunları...
Görüşmek üzere...
Bu arada
@hasanduman , bugün seninle gelen arkadaşımız çok güzel bir arkadaşımız belli, ama biraz çalışması lazım onun da. Benim oltama dolaşsın hiç dert değil, benim işim bu, ben çözerim de, o atış tecrübesi azlığı ile inan sakatlık çıkarır. Biraz çalışın beraber, yardımcı ol ona. Yine yanlış anlaşılmasın, iyi niyetle bu sözler...