ozgurarslan
Daimi Üye
renkler 10 mt de bir değişiyor. ben ölçtüm ayrıca salona serip...Özgür abi, kullandığın ip kendo multi color mı?
Bende de mevcut ama renklerin metraj belirttiğini bilmiyordum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
renkler 10 mt de bir değişiyor. ben ölçtüm ayrıca salona serip...Özgür abi, kullandığın ip kendo multi color mı?
Bende de mevcut ama renklerin metraj belirttiğini bilmiyordum
Şimdi baktım ama bendeki turkuaz renkle başlıyor.renkler 10 mt de bir değişiyor. ben ölçtüm ayrıca salona serip...![]()
@ozgurarslan aynen abi kaynanayla ayni evde gercekten cok zor bir durum iyidir hostur ama giybet gibi olmasin "herseyi ben bilirim"cinsindendir kendileri
Gelelim atislara abi videonu izledim teorikte her sey dogru gibi makina gokyuzune bakiyor kamisi yuzeye dogru cok indirmeden kamci gibi kullaniyorsun ama nacizane tavsiyem biraz daha abanabilirsin gibi geldi abi birde kendinicol yormussun ya av sonuna dogru ya da bir seyi farkettim tanistigimizda da komustuk ben biliyorsun makinayi gogsume yaslayip merdane gobi ceviriyorum ve siklikla sardigimda kamistan degil makinadan hissediyorum baligin bindigini
Sen gordugum ve konustugumuz kadariyla da kamisi yan tutup oltanin ucundan anliyorsun baligin bindigini ama benim ongorum bu gun icerisinde kola inanilmaz bir yuk bindiriyor ve haliyle efor kaybi ve Allah korusun ileri de "tenisci dirsegi" dedikleri sikinti olabiliyor,
Nacizane tavsiyem tabi ki aliskanlik kolay kolay degismez ama bir de senin dedigin meradaki Kenan di galiba o ve benim gibi oltayi koltuk altina alip oltanin ucunu kursuna dogru yonlendirip(sanki nisan alip) makinayi yatirip makina kolunu ust tarafta merdane seklinde bir kez denemendir,
Gercekten cok az efor sarfettigini hissedeceksin,
Saygilar
Abi, inan öncelikle ekipman işi, yazıp çiziyoruz işte.''daha iyilerini versin Allah, gözümüz yok, ama 1 balık almak da çok can sıkıcı...'' Alıntı Özgür Arslan
![]()
Hiç balık alamamak daha da çok can sıkıcı...![]()
![]()
![]()
ben de aynı fırdöndülerden sipariş ettim ama klips değişik, iki sayfa filan geride var. rulmanlı (barelli) fırdöndüler bence vazgeçilmez. klipsi ise deneyeceğim gelince. ama ufaktan başlamışsın, senin daha büyük mecburi yatırımların olacak.Beceremezsin beni gücendirmeyi, çünkü seni 6 saatlik zaman diliminde çok uzun zamandır tanıyorum.Senin konuşurken yazdıklarını ben okurken konuştuğun gibi anlıyorum
Şimdi birkaç örnek atmamı ister misin? Yorum da alabilirim. Hoş belki bu sezona yetişmeyebilir ama bakarsın ''başka bahara'' bir kenarda dursun diyerek?
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı