Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

@ozgurarslan'dan balıkçılık hakkında genel bilgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İST1453

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu arada senin zaten azalmış stoklarını benim için de cömertce kullandığın için paylaşabileceğimiz siparişler vereyim.
Bu arada, Emirgan'da o işe yaramaz kamışla çok boş kurşun attım ve hepsi de bence iyi atışlardı. Ama boş kurşun atışı (gramı ne olursa olsun) arkasında 4-6 metre rapala bedeniyle aynı psikolojide atılamıyor, belki de sorun burda olabilir.:)

ozgurarslan

Daimi Üye
Bu arada senin zaten azalmış stoklarını benim için de cömertce kullandığın için paylaşabileceğimiz siparişler vereyim.
Bu arada, Emirgan'da o işe yaramaz kamışla çok boş kurşun attım ve hepsi de bence iyi atışlardı. Ama boş kurşun atışı (gramı ne olursa olsun) arkasında 4-6 metre rapala bedeniyle aynı psikolojide atılamıyor, belki de sorun burda olabilir.:)
Evet aynı şey değil, ama kamış ile barışmayı da sağlar. aslında sahteyi ayağının yanına koyup, çarpmanın betona takılmadığında emin olup, misina yolunda çöp olmadığından emin olduktan sonra sahteyi unutmak lazım. sen sahteyi atmıyosun, yine kurşunu atıyorsun abi, boş atar gibi. kurşun sahteyi çekip götürüyor. ama sahtenin varlığını unutarak atmak da biraz zaman alır. :)

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Gunaydin, Özgur abinin anlatimindan sonra, elimdeki malzmelerle bende yapmaya calistim, 2 boncuk kullandim, fosforlu yada beyaz boncuk daha iyi olacak sanirim,IMG_20161114_091145.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

csessiz

Üye
Adı
cengiz sessiz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim yaptığım kurşun arkası takımı da bu şekilde önde kurşun fosforlu boncuklar ve fırdöndü rapala bedeni kisminada yaklaşık 15-20 cm ip koyuyorum ip koymamın sebebi rapala bedeni genelde 5-6 atisdan sonra gam yapıyor bu şekilde gamı minimum seviyeye indiriyorum sonra misina ile takımı sonlandırıyorum bu şekilde dolanma vs çok az oluyor .

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamun aleyküm bu aparatta kullandığınız işler kalınlıkları ve malzemeler nasıl biraz anlatabilirmisiniz vural bey

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
IMG_20161114_142536.jpg

Maltepe merkez ziraat bankasi yanindaki sokak ta , hem ip hemde boncuk alinabilecek uygun bir yer var, hafta içi bi aksam yemlide denerim, bakalim nasil olacak.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...