Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÖZKAN ARTUÇ un mutlu günü

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
antalyaya iş için geldiğinde tanıştığım forum üyelerimizden özkan artuç gel zaman git zaman kocaelide yakamdan paçamdan düşmeyerek çırağım olmaya hak kazanmıştır :D:D:D:D:D:D

kocaelide olduğum zamanlarda birlikte av yaptığım özkan ben şehir dışındayken her sabah beni arayıp abi şu kadar tutum bu kadar tuttum der akşam üzerinde aradaığında ise abi akşam suraya gidicem sabah nereye gideyim hangi sahteyi kullanıyım diye çalışkan bir öğrenci edasıyla ve amatör ruhu ile süreklli beni arayıp duruyordu

bu sabah yine telefonu ile uyandığımda yeni bir rapor bekliyordum aa ne dese beğenirsiniz abi hanımı kontrole götürdük 13:30 itibarı ile baba oluyorum dedi.Nihayet 9 aylık uzun bekleyiş sona erecekti iyi dileklerimi kendiisne ilettim telefonu kapadım

bu gün üyelerimizden özkan artuçun nur topu ELİF i dünyaya geldi bu mutlu gününde küçük elife hayırlı uzun ömürler dileyip özkanın mutluluğunu BALIKSEVDAM ailesi olarak hep birlikte paylaşmak için konuyu açtım..

MAŞŞALLAH ELİF BEBİŞE

ellidokuz

Aktif Üye
Adı
Özden
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Maaşallah, Allah analı babalı büyütsün :)

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah, Allah hayırlı uğurlu etsin. Gözünüz aydın :)

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Kardeşim çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Bahtı açık olsun Elif bebişin. MAŞALLAH...

Ozkanartuc

Aktif Üye
Herkese çok teşekkür ederim.

Buranın sanal olduğunu söyleyenlere bu yüzden kızıyorum,burada tanışıp her anımda beni yalnız bırakmayan dostlarımdan biridir Yekta abi,dediği gibi her gün arayıp her avın kritiğini yaparız.

Bu günümde de beni yalnız bırakmadığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum.

Elif bebeğimiz bu gün aramıza katıldı,hoş geldi sefalar getirdi bizleri dünyanın en mutlu insanları yaptı. En başta konuyu açan Yekta abi ve iyi dileklerini ileten herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. Sabah suyunda bu sefer Elif'in şansına oltalarımız suda olucak. :))

Fecri

Daimi Üye
Adı
Fecri
Allah, analı babalı sağlıkla büyütsün.
Anne babasına da güzel günlerini göstersin inşallah.

Bu güzel başlık için de teşekkürler Yekta bey.