Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özlenen misafir...

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Tebrikler İshak
Uzun zamandır özlenen o alyanaklı dilber dudaklıya kavuştuğun için.
Sevgili kardeşim, yorumun için teşekkürler...Bu kardeşinin çupra aşkını zaten senelerdir biliyorsun..;)Daha güzelinin dostların ile birlikte sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele...:)
Benim de çapa taktırmışlığım çoktur. Başlarda acemelikten taşa çapa atıyordum. Bazende hafif çapa rüzgarda sürüklenirken kendisi taşı buluyordu. Çıkarmasıda zahmetli ve tehlikeli iştir. Ben koç boynuzuna bağlayıp ileri yol verip koparmaya çalışıyordum. Meğer ahşap tekneler için çok sakıncalıymış. Tahtaları oynatıp teknenin su yapmasına neden olabiliyormuş. En doğrusu ipi kesmekmiş. Tabiki ip yüzen tipte bir ip ise denizciler için tehlikeli olabilir. Ya batan tip ip kullanmak yada ipin ucuna ağırlık bağlayıp göndermek lazım. Ama herşeyden önemlisi çapayı taktırmamak lazım.

Diğer taraftan balıklar gayet güzel İshak Abi, tebrikler. Tespitin çok doğru. Her geçen yıl balık tutmak zorlaşıyor. Yinede hepimize rastgelsin.
Sevgili Akın'ım, yorumun ve çapa hakkındaki açıklayıcı bilgilerin için teşekkürler..

Seninde tesbit ettiğin gibi artık balığı bulmak gittikçe zorlaşıyor.Bahse konu yerde geçmişte ne de güzel balıklar denk gelmişti.Sanırım artık zihnimizde tatlı birer hatıra olarak kalacaklar gibi.:rolleyes:Her şeyin hayırlısı diyorum...:)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
İshak Bey çok keyifle anlatmışsınız, gerek arkadaşınızın macerası gerek sizin dilber dudaklılar gerekse suya iadeler ile örnek olacak ve keyif dolu bir palaşım olmuş, çoş teşekkürler ve tebrikler...

Umarım şartlar değişir de, hem bizim nasibimiz artar hem de, daha önemlisi, bizden sonraki nesiller de bu balıkları internet sayfalarından değil de canlısını görürler.

Nice doyumsuz avlara, Rastgele...
Sevgili Bora, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler...Benim yaptığım sadece ve sadece görüp-yaşadıklarımın bire bir ayna yansıması için duygu ve düşüncelerimi aktarmaya çalışmamdan ibarettir.:)

Bu rapor belki dostlarım için sadece bir tek çupradan ibaret olan bir rapor olabilir.Ama oltanın ucundan gelecek olan en küçük bir tıkırtı ile gönülleri yerinden hoplayan biz amatörler için bu olay bir aşk-sevda emin ol...;)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Beklenen yakışıklı geçte olsa gelmiş, Oltan sudaysa her zaman kısmetin açıktır, hiç beklemediğin avları yapman uzak değil der babam:) haklı. Eline sağlık ishak abi daha nice raporlarını okumak dileğiyle Selamlar.:)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Beklenen yakışıklı geçte olsa gelmiş, Oltan sudaysa her zaman kısmetin açıktır, hiç beklemediğin avları yapman uzak değil der babam:) haklı. Eline sağlık ishak abi daha nice raporlarını okumak dileğiyle Selamlar.:)
Sevgili Oktay, babacığının güzel dileklerinin hepimize denk gelmesi dileği ile yorumun için teşekkürler kardeşim.:)
İshak abi tebrikler, hasret sona ermiş :)
Sevgili Hamdi,yorumun için teşekkürler kardeşim.İnşallah bu hasretlik bu kadar uzun sürmez ve bu güzellerin devamı ile bir an önce kavuşurum.:p