Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Sağol Erdem. Boylar git gide büyüyor. Sezon başladı bence bitirin tekneyi bir an önceAbim rastgelsin ellerine saglık gene kırmışsın balıgı boylarda maşallahGözünü seveyim sezona bize bırak biraz ha gayret yapıyoruz tekneyi
![]()
Teşekkürler Süleyman Bey. Herşey çok güzeldi gerçektende. Rastgele sizede.Keyifli ve bir o kadar da bereketli bir av güncesi olmuş Birol, tebrik ederim.
Umarım yakın gelecekte de buna benzer bir av güncesi rast gelir...
İnşallah bakalım. Dişliler de gelince ortalık iyice şenlenecektir.Maşallah Birol, sezonun bereketi ve ayak sesleri olsun bu güzeller.
Teşekkürler Ahmet Bey.tebrikler maşallah, daha irilerine
Teşekkürler Mahmut Abi.Bereketli av olmuş.Kuzucukları kandırmışın yineAfiyet olsun
Teşekkürler Murat. Boğazın güzellikleri bu balıklar. Bir palamut sezonu daha geldi çattı. Hepimize bereketli keyifli avlar olur umarım.Harika bir av. Çok tebrik ediyorum. Şunların güzelliğine bak. Hem balık hem deniz. Valla harika. İyi sezonlar....
Halka halka tavada. Yanında roka, of. Kusura bakmayınTutan var,tutamayan var!Yiyen var,yiyemeyen var!öYLE YATIRILIRMI TEZGAHA KUZULAR? ayıptır YAHU!!!onları halka halka doğruyacan şimdi var ya!...
Teşekkürler Şeref Bey. 3 gün yokladık, tutamayıp bazen tek balıkla döndük ama sonunda denk geldi. Kısmet. Aynen dediğiniz gibi.Tebrikler Birol,
Doğru zamanda doğru yerde olup oltayı da doğru yerlere atmak diye buna derim ben..
Her zaman rastgelsin
Rastgele
Teşekkürler Tuncay. Aynen öyle.Tebrikler çok keyifli güzel bir av yapmışsınız..
Şeref abinin de dediği gibi gerçekten doğru yer ve doğru zamanda olta atmışsınız..
Teşekkürler Mehmet Bey. Biraz öyle oldu sanırımBirol tebrikler ve afiyet olsun tekneye gerek yok maşallah tekne kadar tutmuşsun![]()
Bende tarttım ölçtüm tabii Selahattin. Alttakiler yarım kiloluk tam olarak. Ama dediğin japon stilini bende deneyeceğim.Mudavim olmak her zaman avantaj abi, böyle güzellikler denk geliyorBen okadar tutsam mutlaka bir iki tanesini tartar , bir ikisini de soya sosuyla cig cig yerdim valla
cam gibi maşallah canım cekti
boylar gayet iyi görünüyor rastgele
![]()
Ama ben önce biraz limon suyuna yatırıp ön pişirme yapıp sonra soya sosu ve susama bulayıp götüreceğim kısmetse
Teşekkürler Özgür. Takım bildiğimiz beyaz çinekop çaparisi. Kalın takımla alamadık. Rapalada ise 7-8 cm beyaz ve sarı renkler.Ustad mukemmel av olmus, ellerine kollarina saglik,
Hangi takimla, sahte balik v.b. tuttun avlari
Rastgele,
Lüfer denemelerine başla bence Özgür. Güzel lüfer haberleri geliyor o taraflardan. Eylülde oralarda şenlenecektir.birol, çok güzel av olmuş. buralarda onbeş gün daha av yapmazsa geliyorum yanına...
Teşekkürler Deniz.Tebrikler , maşallah
Teşekkürler İsmail. Sanada rastgelsin.abi tebrikler güzel bir av güncesi olmuş abi palamutlarında maşallahı var herzaman rastgelsin.
Teşekkürler Naim Bey. Çaparide 125-130 gr kullanıyorum.Birol bey tebrik ederim. palalar 10 numara , çapari için kaç gr kurşun kullanıyorsunuz. geçen seneden bi iadei ziyaret hakkım kalmıştıdaha boğaza olta indiremedik .
![]()
Palamutun daha devamı gelecektir Halim. Oltan suda olsun bu aralar. Rastgelemaşallah bitirmisn abi palamutları birazda bize bırakın bu pazar bende kaçimde meraya doğru inşllah
Teşekkürler Sabri güzel temennilerin için. Sanada rastgelsin.maaşallah kısmetin açık olsun hep daha iyiler rast gelsin
Teşekkürler Recep Bey.Bereketli olsun Birol daha nice bereketli avlara ......