Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Palamuta Çattık...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abim rastgelsin ellerine saglık gene kırmışsın balıgı boylarda maşallah :) Gözünü seveyim sezona bize bırak biraz ha gayret yapıyoruz tekneyi :)
Sağol Erdem. Boylar git gide büyüyor. Sezon başladı bence bitirin tekneyi bir an önce :)
Keyifli ve bir o kadar da bereketli bir av güncesi olmuş Birol, tebrik ederim.

Umarım yakın gelecekte de buna benzer bir av güncesi rast gelir...
Teşekkürler Süleyman Bey. Herşey çok güzeldi gerçektende. Rastgele sizede.
Maşallah Birol, sezonun bereketi ve ayak sesleri olsun bu güzeller.
İnşallah bakalım. Dişliler de gelince ortalık iyice şenlenecektir.
tebrikler maşallah, daha irilerine
Teşekkürler Ahmet Bey.
Bereketli av olmuş.Kuzucukları kandırmışın yine:harika: Afiyet olsun
Teşekkürler Mahmut Abi.
Harika bir av. Çok tebrik ediyorum. Şunların güzelliğine bak. Hem balık hem deniz. Valla harika. İyi sezonlar....
Teşekkürler Murat. Boğazın güzellikleri bu balıklar. Bir palamut sezonu daha geldi çattı. Hepimize bereketli keyifli avlar olur umarım.
Tutan var,tutamayan var!Yiyen var,yiyemeyen var!öYLE YATIRILIRMI TEZGAHA KUZULAR? ayıptır YAHU!!!:)onları halka halka doğruyacan şimdi var ya!...
Halka halka tavada. Yanında roka, of. Kusura bakmayın :p
Tebrikler Birol,
Doğru zamanda doğru yerde olup oltayı da doğru yerlere atmak diye buna derim ben.. :)
Her zaman rastgelsin
Teşekkürler Şeref Bey. 3 gün yokladık, tutamayıp bazen tek balıkla döndük ama sonunda denk geldi. Kısmet. Aynen dediğiniz gibi.
Rastgele
Tebrikler çok keyifli güzel bir av yapmışsınız..
Şeref abinin de dediği gibi gerçekten doğru yer ve doğru zamanda olta atmışsınız..
Teşekkürler Tuncay. Aynen öyle.
Birol tebrikler ve afiyet olsun tekneye gerek yok maşallah tekne kadar tutmuşsun:harika::harika::D
Teşekkürler Mehmet Bey. Biraz öyle oldu sanırım :D

Mudavim olmak her zaman avantaj abi, böyle güzellikler denk geliyor :) Ben okadar tutsam mutlaka bir iki tanesini tartar , bir ikisini de soya sosuyla cig cig yerdim valla :D cam gibi maşallah canım cekti :D boylar gayet iyi görünüyor rastgele :)
Bende tarttım ölçtüm tabii Selahattin. Alttakiler yarım kiloluk tam olarak. Ama dediğin japon stilini bende deneyeceğim.
Ama ben önce biraz limon suyuna yatırıp ön pişirme yapıp sonra soya sosu ve susama bulayıp götüreceğim kısmetse :D

Ustad mukemmel av olmus, ellerine kollarina saglik,
Hangi takimla, sahte balik v.b. tuttun avlari

Rastgele,
Teşekkürler Özgür. Takım bildiğimiz beyaz çinekop çaparisi. Kalın takımla alamadık. Rapalada ise 7-8 cm beyaz ve sarı renkler.
birol, çok güzel av olmuş. buralarda onbeş gün daha av yapmazsa geliyorum yanına...
Lüfer denemelerine başla bence Özgür. Güzel lüfer haberleri geliyor o taraflardan. Eylülde oralarda şenlenecektir.
Tebrikler , maşallah
Teşekkürler Deniz.
abi tebrikler güzel bir av güncesi olmuş abi palamutlarında maşallahı var herzaman rastgelsin.
Teşekkürler İsmail. Sanada rastgelsin.
Birol bey tebrik ederim. palalar 10 numara , çapari için kaç gr kurşun kullanıyorsunuz. geçen seneden bi iadei ziyaret hakkım kalmıştı:D daha boğaza olta indiremedik .:)
Teşekkürler Naim Bey. Çaparide 125-130 gr kullanıyorum.
maşallah bitirmisn abi palamutları birazda bize bırakın bu pazar bende kaçimde meraya doğru inşllah
Palamutun daha devamı gelecektir Halim. Oltan suda olsun bu aralar. Rastgele
maaşallah kısmetin açık olsun hep daha iyiler rast gelsin
Teşekkürler Sabri güzel temennilerin için. Sanada rastgelsin.
Bereketli olsun Birol daha nice bereketli avlara ......
Teşekkürler Recep Bey.

i.h.beyaz

Aktif Üye
Adı
ismail beyaz
tebrikler birol palamut terletmiş boğaz serinletmiş :D biz hep terleme aşamasındayız öğrenemedik yüzmeyi

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
üstad tebrikler süper av,

palamutun belini kırmışsın :D

fes başıma :harika:

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Tebrik ederım ve Başarılarınızın devamını dilerim.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
tebrikler birol yine sezonu ilk açanlardansın eline saglik guzel av olmus:)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

hüseyin2

Aktif Üye
Birol Bey maşallah tablo gibi resim. yeşiller ,griler, siyahlar... Tebrik ederim. Bir de raporda şu dikkatimi çekti. "Balık koyacak yerimiz kalmadığı için" yazmışsın, balık avlarında pek duyduğumuz söyler olmadığından sevindirici bizler için. Umarım balık koyacak yer kalmayacak avlar nasip olur herkese, eline sağlık.